Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Планета мавп

Планета мавп

Planet of the Apes
5.7
13+
    На американській секретній базі готують новий проєкт: космічний модуль, пілотований мавпами. Експеримент очолює капітан Лео Девідсон. Він сам виховує шимпанзе на ім'я Перікл. Його підопічний настільки кмітливий, що саме йому випадає честь першим спробувати себе в цій справі. Однак виявляється, що випускати Перікла в космос було зарано: корабель зникає з радарів. Лео дуже прив'язаний до свого вихованця і впевнений, що той не міг підвести. Капітан відправляється шукати шимпанзе, з яким явно сталося щось недобре. Розшуки приводять героя на маленьку планету, зовсім не схожу на рідну Землю. Тут еволюція пішла іншим шляхом, і царем природи стала не людина, а мавпи, які радісно полюють на невдачливих людей.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Планета мавп» 2001 українською мовою онлайн безкоштовно

    +82 108

    Відгуки (2)
    1. eclipse7723
      eclipse7723 Новачок 28 червня 2024 01:18
      Фільм не поганий, але згодна з коментарем нижче - старіші фільми були по сюжету кращими. Хоча тут спостерігається оновлення в підході до гриму акторів-мавп.

      Якщо хочете почати дивитись цю велику історію, то краще дійсно почніть з 1968. Але якщо для вас там занадто старе, то дивіться з 2011.
    2. Ю
      Ю Гість 15 травня 2024 12:09
      Все ж фільм 1968 року набагато краще в більшості аспектів. Шкода, що в цьому фільмі люди розмовляють, бо в старому фільмі гг був самотній навіть серед людей. Фінал взагалі дуже тупий і нелогічний. Кіно свого часу, що ще сказати...