Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Світанок планети мавп

Світанок планети мавп

Dawn of the Planet of the Apes
7.6
13+
    Чума, що спалахнула на планеті, знищила половину людства, а уцілілі насилу борються за виживання, ховаючись по підпіллям і сподіваючись на те, що рано чи пізно вчені зможуть винайти ліки від страшної хвороби. Однак коли це буде і чи буде взагалі — передбачати ніхто не береться. А поки члени колонії в Сан-Франциско намагаються відновити роботу ГЕС, що знаходиться на території села мавп, щоб зв'язатися з іншими уцілілими. Мавпи, очолювані Цезарем і налаштовані проти людей Кобою, починають бунтувати, і їх вождю все складніше і складніше утримувати контроль над плем'ям.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Світанок планети мавп» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    +151 177

    Відгуки (2)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:37
      Я, відверто кажучи, вражений. Не чекаючи від другої частини нічого більше ніж звичайний блокбастер, а по факту отримав розумне, тонке і психологічне кіно про недосконалий, жадібний, збочений світ, наш світ, у якому є місце прекрасному. Однозначно рекомендую до перегляду.

      Оцінка: 9 з 10
    2. skull.itd
      skull.itd Новачок 19 серпня 2024 17:35
      Вирішив переглянути цей чудовий фільм - він дійсно чудовий. Не дивлячись на те, що трошки затягнутий сюжет і трішки нудний, але дивишся його на одному подиху.