Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Повстання планети мавп

Повстання планети мавп

Rise of the Planet of the Apes
7.6
    Молодий вчений Вілл Родман бере участь в розробці ліків, здатних подолати хворобу Альцгеймера. Препарати випробовують на шимпанзе, пильно спостерігаючи за ефектом. Одна з мавп починає проявляти агресію, і її вирішують приспати. Дитинча піддослідної мавпи, Цезаря, Вілл рятує, забираючи додому. Спостерігаючи за малюком, Родман робить дивне відкриття — ліки мають побічний ефект, результатом якого стає зміна історії людства...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Повстання планети мавп» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +158 190

    Відгуки (4)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:38
      Несподівано класний, починаючий з нуля перезапуск оригінального рімейка. Класна графіка, мотивація, ефект присутності. А в реаліях сьогодення ще сильна драма про боротьбу за свою свободу проти гнобителів.

      Оцінка: 8 з 10
    2. N_Sh
      N_Sh Постоялець 24 липня 2024 20:51
      Крутий фільм! Дивлюсь не вперше, але вражає так, як і вперший раз. Актори, сюжет та спецефекти чудові. Разом із Цезарем взагалі прожила всі емоційні моменти. Однозначно рекомендую! Дякую за прекрасний дубляж українською!
    3. eclipse7723
      eclipse7723 Новачок 26 червня 2024 21:27
      Дивлюсь з першого фільму, вражає, як круто розвинулись візуальні ефекти. Сцена після титрів трішки ковід нагадала) Фільм просто супер, усім раджу його подивитись!!
    4. Гість Гість
      Гість Гість Гість 26 травня 2024 17:51
      Джеймс Франко чудово зіграв свою роль, майстерно передаючи всі емоції свого персонажа – від надії до відчаю. Але найбільше мене вразив Енді Серкіс. Завдяки технології захоплення руху він вдихнув життя в одного з головних персонажів, і це було надзвичайно реалістично і зворушливо.
      Візуальні ефекти в цьому фільмі просто вражають. Завдяки технології захоплення руху можна було передати навіть найменші емоції та рухи, що зробило персонажів дуже живими. Режисер Руперт Вайатт зміг майстерно поєднати напругу та емоційність, створивши захоплюючий і динамічний сюжет.
      Загалом, "Планета мавп" (2011) – це неймовірний фільм, який не тільки захоплює своїм сюжетом, але й змушує задуматися над важливими етичними питаннями. Я щиро рекомендую його до перегляду всім любителям наукової фантастики та якісного кіно.