Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зоряний шлях: Фільм

Зоряний шлях: Фільм

Star Trek: The Motion Picture
6.4
7+
    До Землі через Клінгонський сектор наближається величезний космічний корабель. Людям невідомо, хто і навіщо рухається до їх планети. Всі спроби вступити в діалог з командою таємничого об'єкта закінчуються невдало. Єдине, що вдається дізнатися — назву корабля: «Ві-Джер». Останньою надією земного космофлота стає судно «Ентерпрайз», здатне в прийнятні терміни дістатися до цього корабля і з'ясувати, чи представляє він небезпеку.

    Управління «Ентерпрайзом» доручають відважному капітанові Джеймсу Кірку. Він знову збирає свою стару команду і вирушає назустріч «Ві-Джеру». Щоб досягти мети і виконати поставлене завдання, героям доведеться подолати чимало перешкод і докласти максимум зусиль...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Зоряний шлях: Фільм» 1979 українською мовою онлайн безкоштовно

    +59 63

    Відгуки (1)
    1. toprunner
      toprunner Частий відвідувач 24 вересня 2022 13:20
      Один з перших фантастичних фільмів США який мені вдалось подивитись в занепадаючому СРСР. Дуже яскравий спогад. З'ясування походження Ві-джера, певно, є класичним зразком вдалого твіста.
      Дякую за озвучку і можливість пригадати цей прекрасний фільм!