Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Жінка-Галк: Адвокатка

Жінка-Галк: Адвокатка

She-Hulk: Attorney at Law
5.2
16+
    Дія розгортається навколо Дженніфер, яка є дальньою родичкою Брюса Беннера. Одного разу їй перелили кров від Брюса, після чого героїня набула унікальної навички перетворення на Жінку-Галка. Однак Дженніфер зберегла здатність контролювати власні емоції та діяти розважливо, коли вона перетворюється на альтер-еґо. Головна героїня працює адвокатом і займається розслідуванням резонансних справ, пов'язаних зі злочинами, які вчинили наділені надприродними здібностями люди, і попутно пристосовується до насиченого життя у вигляді Жінки-Галка.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Жінка-Галк: Адвокатка» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +690 1180

    Відгуки (44)
    1. Гість Макс
      Гість Макс Гість 9 березня 2023 18:25
      Дуже веселий серіал, реготав як кінь. А от 9 серія розчарувала, ніби тролінг, але вибивається з загального контексту, і псує всі враження.
    2. sugarqqoqo
      sugarqqoqo Новачок 30 листопада 2022 18:46
      чисто комедійний і легкий серіал, його не треба сприймати дуже всерйоз, типу ти просто подивився, поржав і забув. через відгуки я думала, що це буде конкретний крінж, але як на мене, це ще непогано. для скоротання часу за комедійно-абсурдним серіалом з як на мене досить непоганою атмосферою підійде, ті хто хочуть конкретного бойовика і екшну, та й просто серіал де нормально розкриваються характери, з адекватною зав'язкою сюжету проходьте повз
    3. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 23 листопада 2022 14:55
      Серіал мені сподобався, це не стандартний марвеловський проект з геройем та лиходієм і їхнім протистоянням з перемогою першого. Гумор деколи придуркуватий, екшин сцен дуже мало, порадували багаточисленні камео.
      Але кінцівка...
      Я розумію що Жінка-Галк першою в Марвел стала руйнувати четверту стіну, але зводити епілог всієї історії до одного діалогу це вже занадто...
    4. jmc_ukraine
      jmc_ukraine Новачок 16 жовтня 2022 21:49
      Трохи прохідний серіал, щоб заклеїти діри в сюжеті, ввести нових героїв
    5. Greg
      Greg Гість 16 жовтня 2022 12:26
      Взагалі - один з плюсів цього серіалу, що до самого його кінця, в нього не насували ЛГБТ, фемок, БЛМ, та ще цілу купу іншого лівацтва, як в інших шоу. Та й... плагіату сюди не насували. А якщо й насували, то занадто мало. Шоу - класне! Давно такого не знімали, тож на фоні шлаку з рейтингом 8.0+, який тільки й тримається, що на ЛГБТ, БЛМ, фемках, та плагіаті сюжетів Стівена Кінга, та ін. більш крутіших, та класнючіших книг та шоу, цей серіал набагато приємніше дивитися.