Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Локі

Локі

Loki
8.2
16+
    У центрі сюжету перебуває бог хитрості і обману Локі, якому під час виниклої метушні вдається заволодіти Тессерактом і втекти. Не встигнувши як слід насолодитися свободою, він виявляється схоплений невідомими солдатами, які конвоюють його в дивне і зовсім незнайоме місце. Незабаром з'ясовується, що він потрапив в «Управління часовими змінами», де йому належить постати перед судом за порушення Священного Таймлайну. А після того, як його засуджують до «перезапуску», Локі несподівано знаходить порятунок в особі агента Мебіуса, який пропонує йому свою допомогу в обмін на співпрацю.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Локі» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1555 1831

    Відгуки (57)
    1. Gvmlv
      Gvmlv Гість 23 травня 2024 19:53
      Взагалі серіал непоганий. Цікавий задум, класний дизайн персонажів, різноманітні локації, крутий український дубляж, показано трансформацію Локі від лиходія до героя. Проте є декілька "але" (будь ласка, не засуджуйте. Це просто моя думка): в 1 сезоні Локі майже не користується своєю магією. Навіть коли він поза У.Ч.З, у боях він її майже не використовував. Та й самих ситуацій де її можна було б використати малувато.
      А так мені сподобалось, гарно зроблено =)
    2. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 12 січня 2024 04:31
      Дірок в сюжеті як в друшлаку, особливо в кінцівкі, в якій взагалі незрозуміло що відбулось, якщо логічно подумати.
      Як якийсь письменник казав, що добре почати може й мавпа з друкарською машинкою, а от добре закінчити твір може лише хороший письменник.
    3. carine
      carine Новачок 11 грудня 2023 13:52
      Марвел це топ, захоплююся їхніми сюжетами та спец-ефектами! Ще з Тора мені сподобався персонаж Локі, однак він був трохи по-дитячому наївним та ображеним. А ось у власному серіалі Локі розкривається як багатогранна особистість і я це дуже люблю! Є деякі моменти та думки, які ми всі також маємо і теж розгублюємося. Тут є реалістичний аспект, якого іноді не вистачає в інших проєктах Марвел (можливо, бо це не фільм, а серіал). Особливо сподобалася естетика серіалу. Також варто відзначити, що в усіх українських перекладах голоси були підібрані дуже якісно! Було приємно чути як англійський оригінал, так і українську озвучку! Однозначно ще колись перегляну!
    4. Гість solya
      Гість solya Гість 17 листопада 2023 16:48
      серіал сила. нічого не сказати. гра акторів на найвищому рівні. не очікувала, такого потужного фіналу, та й взагалі не очікувала від серіалу щось неймовірного. я помилилась. це неймовірний і кращий серіал MARVEL. не шкодую, що подивилася його, наодмінно від деяких інших.
    5. masalot
      masalot Новачок 14 листопада 2023 01:05
      Кінець 2-го сезону був не очікуваним, але про деякі події можна було б здогадатись, якби я задумалась, над словами "Того хто лишається" на початку, тоді дещо було б передбачувано.
      Той самий момент був сильним, як на мене. По суті - це те чого прагнув Локі з самісінького початку, але тоді він ще не знав, як це буде відбуватись та виглядати, та яку роль він відіграє для всесвіту ступивши крок на зустріч своїм задумам.