Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вартові галактики 2

Вартові галактики 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2
7.6
13+
    Вартові-найманці прогнівили чергових замовників і намагаються втекти від їх бойових безпілотників, попутно здійснюючи добрі справи і втягуючись в необов'язкові бійки. Крім цього, Вартовим належить розгадати одну з головних таємниць Всесвіту: хто насправді є батьком Пітера Квілла? Все це відбувається в абсолютно розкішних і дуже різноманітних декораціях — картинка щедро прикрашена тривимірною графікою і божевільними спецефектами. А головне — як і минула частина, цей фільм робить ставку на жарти і легковажну атмосферу.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вартові галактики 2» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +785 955

    Відгуки (1)
    1. CrasyDasy
      CrasyDasy Гість 21 липня 2024 02:18
      Цікавлюся фентезі з моменту народження. Переглянула багато фільмів, перечитала тьму силенну книжок. Ні для кого не секрет, що більшість кінострічок випускають тільки заради "наших" грошей, і ми безглуздо витрачаємо свій час на перегляд якогось гівна, в якому нічого не має сенсу, бо не має: ні сюжетної лінії, ні розумних пояснень, ні гри акторів, ну й спецефекти на нулі... Але цей фільм треба переглянути і відчути на "своїй шкірі" відносини між такими різними "випадковими знайомими", які в реальному житті повинні були повбивати один одного, або просто підти подалі від "гріха". Але, тут є місце справжній дружбі, бо всі ми мріємо про утопію, тому відносини між персонажами іноді розкривають для нас дуже душевні трагедії. Гра акторів - супер. Персонажі розкриті. Смецефекти на рівні. Переклад на нашу солов'їну - просто супер! Ще б титри пісень додати, бо, так розумію, що в них теж приховано багато завуальованого сенсу. І на останок про гумор: наш український гумор не зламає жоден орк, і не зіпсує жодна неприємність чи війна! Спойлер: я Мері Попінс