Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чорна пантера

Чорна пантера

Black Panther
7.3
13+
    Африканська Ваканда володіє унікальним ресурсом — метеоритом, що містить цінний метал вібраніум, що дає надздібності. Місцеві племена використовують його в передових технологіях, але тримають секрет потай від решти світу. Хто б не намагався добути метеорит, стикався з Чорною пантерою. Одного разу її місію бере на себе молодий принц Ваканди Т'Чалла...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Чорна пантера» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +542 704

    Відгуки (4)
    1. Гість lisa
      Гість lisa Гість 25 липня 2024 22:54
      Один з найулюбленіших фільмів від Марвел. Подобається поєднання африканської культури та новітніх технологій водночас, що і робить фільм дуже атмосферним (музичний супровід теж чудовий). Важко зрозуміти коментатроів, яким він не сподобався, бо кожен фільм з цього всесвіту буквально містить в собі поєдинки, але не у кожному є подібна повага до супротивника. Можна окремо виділити вщанування/дотримання традицій, яке жодним чином не псує сюжет, як іншим здається.
    2. Mariam
      Mariam Новачок 2 березня 2023 21:13
      Можливо Ваканда і вигадана країна, але моя їй повага. Вони йдуть вперед, в розвитку технологій, але не забувають власну історію, культуру, традиції)
    3. Гість Дмитро
      Гість Дмитро Гість 19 червня 2022 18:00
      Супер лайно) ні про що, затягнутий. Аби зробити
    4. Гість Микола
      Гість Микола Гість 5 лютого 2022 23:19
      Дуже дивний фільм.
      Якийсь затягнутий, купа зовсім нелогічних поворотів.
      Наче супер продвинуті, але поводяться як типові дикуни.
      [s]Поєдинок взагалі якась хрінь. Приходить якийсь перець, каже все, я тут король - давай битися, і всі а ну окей, давайте бийтесь, бо він начебто має якесь право.
      Короче весь фільм можна звести до одного : Ми Ваканда круті, у нас є вібраній та технологіі, але ми чомусь довго ховалися, але тепер будемо ділитись з усім світом і об'єднувати весь світ. Але це вже сцена після кінця фільму.)[/s]
      Спецефекти, гра акторів та все інше на рівні, не гірше за інші фільми франшизи. Але сюжет, ну таке 5 з 10 мабуть. Сольники інших супергероїв набагато цікавіші ( до капітан Марвел ще недодивився, можливо зміню думку свою)