Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Залізна людина

Залізна людина

Iron Man
7.9
13+
    Тоні Старк — цинічний мільярдер, генеральний директор компанії з виробництва зброї. Тоні також геній-винахідник, який створює інноваційні військові технології. Поїздка до Афганістану для презентації нового виду зброї закінчилася для Старка плачевно — за іронією, він виявився поранений осколками ракети виробництва Stark Industries, а потім потрапив в полон до терористів.

    Тоні вдається втекти, сконструювавши літаючий обладунок, що працює на ядерному паливі. Те, що Старк бачив за три місяці полону, змусило його радикально переглянути життєву позицію. Тоні вирішує відмовитися від виробництва зброї і направити діяльність Stark Industries в мирне русло. Але далеко не всі згодні з потенційно небезпечним для компанії рішенням, і життя Старка виявляється під загрозою...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Залізна людина» 2008 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1141 1317

    Відгуки (3)
    1. Dianauaod
      Dianauaod Новачок 14 квітня 2023 13:50
      Не дуже люблю фантастику та бойовики, але цей фільм дуже сподобався. І вже вкотре переконуюсь, що український дубляж найкращий.
    2. Гість Анна
      Гість Анна Гість 25 липня 2022 14:19
      Дуже крутий фільм! Рекомендую переглянути! На мою думку "залізна людина" найкращий проект Мараел.
    3. eufvx
      eufvx Частий відвідувач 2 лютого 2021 09:07
      Початок кіно історії про Тоні Старка. Один з найкращих фільмів Марвел.