Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Тор

Тор

Thor
7.0
13+
    У всесвіті існує безліч світів, за якими невпинно стежить око Бога Одіна. У минулому могутній воїн, ціною власного каліцтва і життів близьких йому соратників, досяг миру і процвітання кожного з 9 контрольованих ним світів. Але наближаються нестабільні часи, коли брат піде на брата, а збереження мільйонів життів як в Асґарді, так і на Землі — під загрозою. Майбутнє всесвіту залежить від дій одного з синів Одіна, могутнього Бога Грому — Тора.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Тор» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +302 328

    Відгуки (2)
    1. Evelin
      Evelin Частий відвідувач 2 квітня 2023 01:55
      Багато людей вважають фільм поганим, але я не знаю чому. Можливо, в деяких місцях хромають спецефекти, та як на 2011 рік доволі непогано. Актори прекрасні, Том Гіддлстон неймовірно передав емоції і саму сутність Локі, Кріс дійсно схож на справжнього Тора)) Сюжет не вау, але за ним цікаво спостерігати. Передивляюсь фільм вже не вперше, але емоції як при першому перегляді
      1. химера
        химера Гість 4 серпня 2024 18:41
        Думаю це все через величезний потенціал, який профукали. Забагато речей які не мають логіки, багато чого не показали. А ще, дуже дивно, що Тор за два дні на землі повністю змінив свою особистість та подорослішав. Любовна лінія не вражає.
        Якщо про це все не думати, то нормальний фільм.