Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сайлент Гілл

Сайлент Гілл

Silent Hill
6.5
18+
    Маленьку дівчинку Шерон повільно виснажує невідоме захворювання, що негативно впливає на психіку. Її мама Роуз, не бажаючи відправляти доньку в спеціалізовану лікарню, а також прагнучи розібратися в загадковій ситуації, вирушає з дитиною до містечка Сайлент Гілл, назву якого часто повторює Шерон уві сні. По дорозі в покинуте місто вони потрапляють в аварію через таємничий силует, що несподівано виник на дорозі. Прийшовши до тями, Роуз виявляє, що її дочка безслідно зникла. Разом із жінкою-поліцейським, яка прибула на місце події, молода мати прямує до зловісного міста, вкритого туманом і наповненого жахом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Сайлент Гілл» 2006 українською мовою онлайн безкоштовно

    +102 124

    Всі частини фільму «Сайлент Гілл»:


    Відгуки (6)
    1. Каратель
      Каратель Частий відвідувач 24 лютого 2024 20:26
      Досить цікаво створений фільм, ідея цікава, сценарій толковий, гра акторів хороша, ну і сюжет захоплює. Картина не нова, і вже давно заюзана, але зараз, на жаль, такого кіно вже не створюють.
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 31 липня 2023 01:41
      Переглянула завдяки коментарям та "знайомій назві". Загалом фільм сподобався, я лише боялась, що б не залишитись без пояснення чому так, тож якщо хтось, як я то видихаємо, тут все пояснять. Цікаво, моторошно і чим дальше тим ще цікавіше.
    3. потато
      потато Новачок 1 квітня 2023 17:05
      один з моїх улюблених фільмів і я не розумію чому така низька оцінка, як на мене, сюжет дійсно цікавий)
    4. Santa Claus
      Santa Claus Новачок 12 лютого 2023 22:49
      Оууу! Мій улюблений фільм жахів тепер українською! Режисер дійсно вклав у нього душу! Переглядав цей шедевр разів із 10 точно. Хтось може не погодитись, але, як на мене, це взірцевий хоррор.
    5. Гість Костянтин
      Гість Костянтин Гість 11 лютого 2023 12:40
      Шедевральний фільм! Класика жанру! Цей фільм просто на цитати можна розібрати. А сама атмосфера - це щось неймовірне. А після початку війни звук сирени у фільмі взагалі "накриває". Ну а кінцівка фільму - взагалі поле для дискусій.