Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зоряні війни: Бракована партія

Зоряні війни: Бракована партія

Star Wars: The Bad Batch
7.8
7+
  • Списки:
  • Рік: 2021 (завершений)
  • Жанр: Мультсеріал
  • Країна: США
  • Телеканал: Disney
  • Переклад: Цікава Ідея, HDrezka Studio, В одне рило, BaibaKoTV, Matsura
  • Режисер: Стюард Лі, Натаніель Віллануева
  • Актори: Ді Бредлі Бейкер, Мін-На Вень, Арчі Панджабі, Мішель Енг, Бен Діскін, Меттью Вуд, Фредді Принц мол., Боб Берген, Том Кейн, Бонні Вайлд
      Сюжет зосереджений навколо експериментального загону генно-модифікованих клонів, які не потрапили під дію чіпів під час надходження «Наказу 66» і стали ворогами новому імперському порядку. П'ятеро солдатів не можуть змусити себе стратити безневинних цивільних осіб і звинувачуються в державній зраді. Головні герої знаходять підтримку в особі молодого рекрута, дитини на ім'я Омега, ховаються від сил імперії на краю галактики і стають найманцями, виконуючи небезпечні місії, намагаючись знайти нову мету для свого існування.
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися мультсеріал «Зоряні війни: Бракована партія» / «Зоряні Війни: Погана партія» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

      +1399 1591

      Відгуки (14)
      1. Гість Андрій
        Гість Андрій Гість 21 травня 2024 13:26
        Серіал, звісно, не такий крутий як Війни Клонів, але він все ще по своєму цікавий.
        Кінцівка, чесно кажучи, вийшла занадто... Ванільною?
        [s]Хоч мені і подобається Асаж Вентрес, але її камео в 3 сезоні викликає здивування, знаючи те, що вона померла в книзі "учень темряви".[/s]
        Серіал добре справляются з описом по воєнного періоду, до нього, як мені відомо, взагалі ничого по цьому періоду не виходило.
        Раджу до перегляду, якщо вам в війнах клонів сподобалися саме клони.
      2. Арина С
        Арина С Частий відвідувач 12 травня 2024 11:17
        Третій та останій сезон сезон цього мультсеріалу найсильніший у візуальному плані, музичному та особливо у сюжетному. Лише декілька серій філерних, але решта дуже гарно поєднує всі сезони в одне ціле.

        Я з нетерпінням чекала кожного тижня по одній, а іноді по дві серії. І дійсно можу сказати, що я щиро очікувала на дуже драматичне завершення серіалу, але рада, що виявилася не права і цього не сталося.

        На мій погляд після війн клонів це найкращий мультсеріал по Зоряним Війнам!! Однозначно, його варто дивитися усім кому сподобалися Війни Клонів або/та дійсно цікаво як виглядала та відчувалася імперія в перші її роки існування.
      3. Гість Олександр
        Гість Олександр Гість 6 січня 2022 15:22
        продивлявся Зоряні війни з клонами кілька разів і навіть зтягнув їх на комп. В основному на польській мові дивився. Потім знайшов на рус, а пізніше на рідній українській мові. Скажу вам що на українській і польській гарно дивилося і слухалося, на російській якось дивно, так грубо трохи. На уасеріалс побачив що є ще щось, якась Бракована партія. Як подивився першу серію, так і почалося :). Так само цікава, а деякі серії ще цікавіші ніж головний серіал. Дуже гарна і цікава серія. Думаю що ще буде.
      4. Imperator FX
        Imperator FX Гість 27 серпня 2021 12:51
        Дуже цікавий серіал. Звісно звичайні зоряні війни цікавіші на мій погляд але бракована партія теж цікава. Хоча і кінець зоряних війн і початок бракованої партії сумний. Чекаю на нові серії бракованої партії
      5. YARKO84
        YARKO84 Новачок 18 серпня 2021 10:03
        Класний серіал! Не надто забиває голову, але водночас чіпляє так, що можна подивитися наступну серію а інколи і не одну.