Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


МаХХХін

МаХХХін

MaXXXine
6.4
18+
    Голлівуд, 1985 рік. Максін, яка єдина вижила в тій кривавій бійні на техаській фермі, вже зробила собі ім'я у фільмах для дорослих і тепер намагається пробитися у велике кіно. Дівчина отримує головну роль у сиквелі гучного горору, коли раптом хтось починає вбивати її знайомих...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «МаХХХін» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +65 153

    Відгуки (6)
    1. encephaloma
      encephaloma Новачок 24 серпня 2024 06:52
      Дуже яскраве і атмосферне кіно, яке не лишить байдужим навіть найприскіпливішого глядача, тут є і стиль, і цікавий, хоч і доволі очевидний сюжет, не можна сказати, що воно викликає страх, але нудно точно не буде.
    2. R72KY
      R72KY Постоялець 18 серпня 2024 20:40
      Стосовно сюжету/сценарію - то без реплік. Взагалі сама подача досить органічна, часткова така собі ''кіно-машинка часу'', гарне перевтілення для фільма 2024р. в 1984/85, для мене це не пусті слова.
      Не треба від ''фільмів-середнячків'' вимагати ''калібру'' майстерності.
      Наразі пристойна робота для перегляду.
      Дякую.
    3. нуна
      нуна Гість 16 серпня 2024 00:59
      Так, трешу і сексу менше, ніж в попередній частині, але фільм дуже хороший. Точно опиниться в списку моїх улюблених. "Кіно категорії Б з темами категорії А". Приємно розуміти деякі кінематографічні відсилки. Певна, що символізму тут набагато більше, ніж мені вдалось вловити з першого разу.
    4. качка
      качка Новачок 10 серпня 2024 22:32
      Мені особисто сподобалось, бачила багато негативних відгуків, проте вважаю що ця частина не слабша за попереднью. Тримає в напрузі хоча твіст і зрозумілий з самого початку. Красива картинка та ретро стиль додають атмосфери. Раджу,
    5. Vikiya
      Vikiya Гість 10 серпня 2024 15:07
      Багатообіцяючий сюжет, високий рейтинг, прекрасна Міа Гот і в результаті що? Фільм один із найгірших, які доводилось бачити останнім часом. Хто бачив попередні дві частини, той мене зрозуміє. Невдале завершення трилогії, максимальне розчарування.