Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ікс

Ікс

X
6.5
18+
    Якось влітку 1979 року команда молодих кінематографістів, серед яких: порноактриса-початківець Максін Мінкс, продюсер Вейн Гілрой та їхні товариші, які навчаються в Техаському університеті в Остіні, вирушають у сільську місцевість, щоб зняти фільм для дорослих. Вони зупиняються в гостьовому будинку на мізерній заміській фермі, яка належить парі похмурих старих, Говарду та його дружині Перл. Приступивши до зйомок, молода компанія стикається зі зловісними проявами гостинності літньої пари, внаслідок чого заплановане кіно перетворюється на сувору гру на виживання.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ікс» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +96 200

    Відгуки (7)
    1. Amellena
      Amellena Частий відвідувач 20 листопада 2023 01:26
      Фільм дуже сильно відрізняється від Перл. В першому випадку був серйозний психологічний триллер, а тут просто веселий трешачок-пародія з купою еротики. В принципі непогано, але це трохи не те, що очікувалось ))
      1. Olena
        Olena Гість 18 серпня 2024 15:42
        Так ж, наче, "Ікс" - перша частина, друга "Перл", а третя вже "МаХХХін", тому все почалося з X.
    2. пиріжок з цибулею
      пиріжок з цибулею Гість 9 листопада 2023 00:37
      смішно дивитися на парочку антагоністів. скільки їм? 90-100 років? вони б вже мали бути сліпими, глухими і сипатися як пісок а не оце от все. а приквел якраз непоганий. принаймні візуально цікавий
    3. Гість іринка
      Гість іринка Гість 2 липня 2023 23:52
      Бріттані Сноу не впізнала, так схудла, але красуня в будь-якій вазі! не типова роль для неї! чудовий слешер з Дженою Ортегою, Мією Гот і вищезгаданою Бріттані Сноу!
    4. Michael Sinner
      Michael Sinner Новачок 10 квітня 2023 22:55
      як на мене, то не детектив чи жахи, а глибоко пост-іронічна пародія
      цей фільм відверто насміхається над штампами жанру, але робить це з такою серйозністю, що мимоволі задаєшся питанням: це настільки поганий фільм чи вони дійсно насміхаються? вони насміхаються чи це дійсно настільки поганий фільм?
      не жалкую, що подивився, хоча радити всім підряд не став би.
    5. Гість Олег
      Гість Олег Гість 7 квітня 2023 09:33
      Фільм додивився до кінця з очікуванням "коли почнеться жах?", проте не дочекався. Надзвичайно плоский, простий сюжет, передбачливий. Багато елементів еротики, проте не спішіть дивитись його з другою половинкою, так як ця еротика приправлена відразливими сценами. Рейтинг IMDB мабуть базується, в основному, на грі акторів.