Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Погані хлопці: Все або нічого

Погані хлопці: Все або нічого

Bad Boys: Ride or Die
6.6
16+
    Поліцейський Майк Лоурі вирішує пов'язати своє життя з Крістін, проте під час весілля у його напарника та друга Маркуса Бернетта трапляється серцевий напад. У міру того, як Маркус відновлюється після хвороби, приятелі отримують несподівану інформацію: їхнього покійного капітана Конрада Говарда підозрюють у корупційному скандалі, пов'язаному з наркокартелями. Друзі відмовляються вірити звинуваченням та мають намір самостійно довести невинність свого колеги. Єдиною людиною, здатною допомогти вийти на слід справжніх злочинців, виявляється ув'язнений син Майка — Армандо...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Погані хлопці: Все або нічого» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1256 1520

    Відгуки (14)
    1. RomanceM
      RomanceM Гість 29 серпня 2024 17:12
      Нуу, гівно, у порівнянні із першими двома частинами, у 90х та нульових знімали з душею, зараз так не роблять, на жаль.
    2. Kel201
      Kel201 Новачок 27 серпня 2024 21:45
      Класний фільм, рекомендую, не пошкодуєте від перегляду, всі частини класні.
      1 та 2 частини то вже класика, задали шалений ритм, 3 та 4 частина нічим не гірші, рекомендую!!!
    3. Гість Vladakiss
      Гість Vladakiss Гість 20 серпня 2024 17:21
      Особисто мені фільм сподобався. Не претендує на успіх першої і другої частини, але свою мету саме розважити він виконав. Зайшов навіть більше за третю частину. Дует Сміт і Лоуренс = знак якості! Прихильникам цієї франшизи(хоч вони і так його подивляться/лись) однозначно рекомендую, як і прихильникам комедійних екшн бойовиків. Моя оцінка 7.
    4. Mr Nikolaus
      Mr Nikolaus Частий відвідувач 15 серпня 2024 07:33
      Дуже вдале продовження історії про невгамовних "поганих хлопців" копів... Шаленим драйвом у цьому фільмі аж "пре". Все у стилі попередніх частин: автомобільні перегони, стрілянина, бійки, вибуховий гумор (завдяки Мартіну Лоуренсу), яскрава картинка у кадрі, дуже якісно все подано та знято. З попередніми частинами порівнювати не буду, оскільки кожна яскрава по своєму. Переклад чудовий, не жалію що дочекався дублювання українською щоб подивитись цей фільм.
      Однозначно рекоменду до перегляду. Моя оцінка 9,3/10.
    5. Вогник
      Вогник Гість 15 серпня 2024 00:14
      Мені дуже сподобалось. Фільм динамічний, є сюжет, комедія, але... Не достатньо гумору, як в першій та другій частині(третю намагався дивитись, рази 4, не зміг). Є відчуття, що герої другого плану, заявлятися будуть в інших, можливо своїх, фільмах(досить колоритні, тільки підправити треба).

      Фільму ставлю 8/10. Повернення в минуле:).

      Подивившись "Дедпул 3" - таке собі... А погані хлопці - ТОП)