Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Погані хлопці

Погані хлопці

Bad Boys
6.8
18+
    Маркус — зразковий сім'янин, який не має великих статків. Майк — холостяк, який звик ні в чому собі не відмовляти і жити в задоволення. Незважаючи на повну протилежність характерів і способи життя, їх об'єднала дружба і робота в поліцейській дільниці. Перед Маркусом і Майком стоїть непросте завдання — затримати злочинця з величезною партією наркотиків і визволити заручницю з рук наркоторговця. Для успішної операції друзям доведеться помінятися місцями...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Погані хлопці» 1995 українською мовою онлайн безкоштовно

    +221 263

    Відгуки (3)
    1. в гостях
      в гостях Гість 3 серпня 2024 10:51
      Ох ці бойовики 90-х... :) Весь фільм дивився з усмішкою і подивом, що такі фільми колись були неймовірно захоплюючими. Молодшим поколінням фільм може не сподобатися через типову для цього періоду фільмів артистичну нереалістичність, натомість старші можуть непогано поностальгіювати. Я особисто отримав задоволення, як після хорошої вистави в театрі.
    2. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 7 квітня 2023 00:07
      Після перегляду, ніби знову поринув в 90-і. Фільми дитинства - це щось неймовірне. Мінімум спецефектів... Та чомусь знову і знову хочеться переглядати такі фільми.
      1. Гість Олександр
        Гість Олександр Гість 30 червня 2024 22:36
        Погоджуюсь. Тепер стільки спецефектів, наче в страві більше спецій ніж самої страви.