Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Аколіт

Аколіт

The Acolyte
4.1
16+
    В епоху розквіту Галактичної Республіки дівчина на ім'я Оша, яка внаслідок складних життєвих обставин була змушена припинити навчання в академії джедаїв, заробляє ремонтом космічних кораблів. Вона несподівано потрапляє під арешт, оскільки підходить під опис таємничого вбивці-одинака, що освоїв Силу і тепер полює на джедаїв. Невдовзі з'ясовується, що невловимим злочинцем є її сестра-близнюк Мей, яка в дитинстві вважалася загиблою в пожежі. Зумівши втекти з-під варти, Оша поєднує зусилля зі своїм колишнім учителем, майстер-джедаєм Солом, щоб разом відшукати Мей та віддати її під суд.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Аколіт» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +383 903

    Відгуки (27)
    1. Гість Inesa
      Гість Inesa Гість 23 серпня 2024 21:03
      Я ніяк не розумію чому пишуть стільки поганих відгуків про цей серіал. Я людина яка лише недавно подивилась цей серіал і лише через нього почала дивитись фільми зоряних війн, яких я ще ніколи не бачила. Я захопилась як і грою акторів так і історією цього серіалу, тому надзвичайно сильно чекаю другого сезону. Якщо хочете подивитись цей серіал, то дивіться не звиртаючи уваги на коментарі інших. Так, я ніколи не дивилася фільми та серали зоряних війн, той що? Навідміно від людей які пишуть, що цей серіал споганює всю історію, я навпаки закохалася в неї та починаю дивитист інші фільми зоряних війн. Я вважаю, що ця історія та актори неймовірно зачаровуюють мене та заохочують продовжити преглядати цей серіал знову і знову. Ну і звісно просто вражена пристрастю та напругою між головними героями, як мені на думку здається.
    2. Eni
      Eni Гість 19 серпня 2024 05:24
      Що можу сказати, живу у світі більш канонічних ЗВ, трохи більше 30 років, чесно прочитала можливо лише 1/7 друкованих історій, але з різних епох і ДБЯ і ПБЯ, я не кінокритик і не літературний критик, але тут вказано правило двох Бейна, знову-таки закладено основу легенди походження Скайвокерів. А наявність і послідовність зміни імперій та республік джедаїв та ситхів це уже проблема Діснею. Мене особисто заінтригувала роль Йоди у цій історії. І було б класно, якщо б знімали за додіснеївською збіркою творів.
    3. Spiegel
      Spiegel Гість 3 серпня 2024 19:45
      Господи, яка неймовірна хрінь !!!! Серіал має дивовижну здатність викликати злість, здивування та нудоту одночасно. І це я лише подивитися 1 серію... Здивований коментарями нижче...
    4. Зиро
      Зиро Гість 1 серпня 2024 21:46
      Хороший серіал, непоганий сюжет, хороший антагоніст, герої цікаві, джедаї-штурмовики (ой так там ж ситхи в головних ролях), мені сподобалось 8/10 і канон не постраждав лише розширився в правильну сторону.
    5. Coren
      Coren Гість 22 липня 2024 16:39
      Нормальний серіал. 7/10. Просто SW вже як упирі чи зомбі, приїлися. Краще б просто узяли старий канон, та й екранізували. Так ні ж, платити письменникам нормальні роялті в лом, краще нехай який небудь зелений копірайтер сценарій на коліні прикине. Крім поремонтованого сценарію все нормально.