Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Андор

Андор

Andor
8.4
16+
    Дія відбувається за кілька років до подій, показаних у «Бунтар Один. Зоряні війни. Історія». Професійний злодій зі складним характером Кассіан Андор, далекий від політики та ідей революції, зосереджений на тому, щоб звести кінці з кінцями для себе та своєї прийомної матері Маарви, паралельно намагаючись розшукати сестру, з якою був розлучений багато років тому. Внаслідок доленосних обставин він змінює свої переконання і приєднується до Повстанського Альянсу, ставши пілотом та офіцером-розвідником, щоб протистояти Галактичній Імперії.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Андор» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +896 1030

    Відгуки (45)
    1. Гість Оля
      Гість Оля Гість 6 серпня 2024 08:22
      Мені дуже сподобалось, я відкладала перегляд, недооцінила героя. Добре показало як відбувається те, що ми наразі переживаємо. Як кожна людина робить вибір і я розплачується за нього. Як все зрозуміло в ретроперспиктиві життя, кожна подія і людина. Окремо хочу відмітити якість цих серіалів, дуже приємно дивитись, цілий світ зоряних війн, стилістика, сама картинка та звіичайно саунд дуже потужний.
    2. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 31 березня 2024 19:47
      Проглянув тільки 4 серії, не знаю що станеться і що там далі буде, але цікаво. В основному тільки розмови ведуться, але така інтрига і невідомість що буде далі, що аж цікаво що там дійсно буде далі :)
    3. Гість Антон
      Гість Антон Гість 20 квітня 2023 01:17
      Не дивно, що цей серіал потрапив у всі різноманітні топи кращих серіалів 2022 року в західних виданнях.
      Від нього ен варто очікувати багато екшену, але напруга, сюжет, акторська гра, постановка і всі деталі - від побуду то дизайну костюмів - все на зроблено профі та з душею.
      Я дуже люблю персонажі Обі Вана та Мандалорця, однак, сорі, Андор - це зовсім інший рівень, це драматичне кіно з мінімумом зеленого екрану (до речі як і фільм Бунтар один, він знятий майже без "зеленки", навідміну від сиквелів чи інших серіалів).
      Плюс до всього - тема тоталітаризму та протидії йому простих людей, зовсім різних характерів і поглядів, це актуально наразі.
      Чекаю з нетерпінням другий сезон, а потім ще раз передивлюся фільм.
      1. Celas Thienf
        Celas Thienf Гість 26 квітня 2023 20:52
        Екшену у серіалі дійсно небагато, але той що є повністю виправдовує його очікування.
    4. РіДоК
      РіДоК Новачок 12 квітня 2023 13:13
      Найкращий серіал із світу Зоряних війн, по наповненню сюжету та грі акторів, важливо щоб не провалили другий сезон як в Мандалорці.
      1. Гість Василь
        Гість Василь Гість 25 травня 2024 21:24
        Я б не сказав що він був провальним. Ну трохи сюжет з'їхав, розбіжності появились, але в цілому приємний до погляду. Навіть до неодноразового перегляду)
    5. luba2405
      luba2405 Постоялець 28 березня 2023 23:13
      Я не є фанатка Зоряних воїн, бо там всього забагато... Але серіал мені навіть дуже сподобався, все поступово і зрозуміло, а головне цікаво, головного героя класно зробили:- то він наляканий кролик, то вже пів галактики перевернути може, ближчий до реальності! Класно. Дякую за переклад