Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Доктор Хто

Доктор Хто

Doctor Who
6.2
16+
    Інопланетянин, який підозріло нагадує звичайнісінького британця, подорожує в синій будці ТАРДІС крізь час і простір, заводить дружбу з землянами та іншими інопланетянами, а також періодично рятує світи, планети та весь всесвіт.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Доктор Хто» (2023) 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +145 249

    Відгуки (8)
    1. Гість Олександра
      Гість Олександра Гість 24 вересня 2024 09:51
      Цікаве втілення Доктора від Шуті. Багато обіймашок, багато емоцій, а ще - цей Доктор перевдягається. У нього нема одного костюму, як у минулих втіленнях, він щоразу інший, навіть припасовує свій одяг до епохи - як у серії про Бітлів або про 1813 рік. Це цікаво.
      Тенант... Як на мене, Тенант тут більше Кроулі, ніж Доктор, на жаль.
    2. Гість Оленка
      Гість Оленка Гість 7 липня 2024 22:24
      Боже, це найкраща, найестетичніша і найкреативніша крінжатина, яку і колись дивилась! Мозок просто вивертається, я в захваті! ❤️❤️❤️
      1. Гість Дарія
        Гість Дарія Гість 8 липня 2024 23:42
        Рекомендую ще подивитись "Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі" за книго - саме американський варіант. Теж може посперечатись за титул неймовірно захоплюючої крінжатини)))
    3. Гість таня
      Гість таня Гість 22 червня 2024 18:03
      останні декілька сезонів були відвертою поганими, проте цей повернув стару класику при цьому в новій цікавій формі. давно не отримувала такого задоволення від Доктора
    4. Гість Олексій
      Гість Олексій Гість 13 червня 2024 16:21
      Щоразу, коли міняється актор Доктора, здається, що це дно (крім, звісно, Девіда Теннанта і Пітера Капальді).
      І перші декілька серій дуже важко звикнути. Та в такі моменти я згадую, що це лише метафора. Сюжети, персонажі, нові форми життя, прибульці тощо. Головне - ідеї. Нові кути зору. У цьому цінність.
      Ідеї незмінні. Міняється форма їхньої подачі. Тож варто не плюватися, а розпізнавати ідеї, і тоді в кожному новому Докторі знаходиться своя привабливість.
    5. Adrychka
      Adrychka Новачок 12 червня 2024 16:19
      Дуже багато негативних відгуків про цей сезон та нового Доктора, але мені прям зайшло) Не знаю, можливо, через поверенення РТД та Моффата, але деякі серії дуже сподобались. Рубі, як нова супутниця теж досить мила, цікаво дізнатись її історію. До Шуті довелося звикати, але у серії "Бум" він підкорив моє сердечко. Бо хоч і не рухається з місця 80 відсотків серії, але грає при цьому дуже гарно. Звичайно, не всі серії вдалі, але так було з будь-яким Доктором.