Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Американська історія жаху

Американська історія жаху

American Horror Story
8
18+
    Родина Гармонів переживає не найкращі часи. Вони мріють розпочати життя з чистого аркушу, переїхавши у новий будинок. Проте замість затишного родинного гніздечка на них чекає низка страшних убивств, містичних таємниць й розчарувань. Нова домівка піднімає на поверхню всі страхи, сумніви й переживання. А боятися є чого - будинок просто переповнений духами померлих у ньому людей, і далеко не всі з них - невинні жертви.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Американська історія жаху» / «Американська історія жахів» українською мовою онлайн безкоштовно

    +1687 2323

    Всі серіали франшизи «Американська історія жаху»:


    Відгуки (21)
    1. Mordred
      Mordred Новачок 18 липня 2024 13:10
      Після перегляду "Привиди будинку на пагорбі" та "Привиди садиби Блай" цей серіал здається настільки убогим і крінжовим, що важко знайти в ньому хоч щось хороше, зараз додивлюсь якось перший сезон і забуду як страшний сон.. цей вот))
      1. Гість Гість
        Гість Гість Гість 15 вересня 2024 12:55
        Американська історія жахів - це база подібних серіалів, враховуйте рік у котрому це було зроблено. Перший сезон вийшов у 2011, задовго до Привидів будинку на пагорбі та Привидів будинку Блай. Тоді це не виглядало як крінж, а зовсім навпаки, як щось нове у подібному жанрі.
        Порівнюєш х*й з пальцем.
    2. Defend_Ukraine
      Defend_Ukraine Постоялець 6 лютого 2024 01:05
      Не я перший, не я останній, але вам скажу - кайфую від заставок до кожної серії. Це справжній вид мистецтва! Як ж я заздрю людям, які цього серіалу ще не бачили і перед ними більше ніж 10 сезонів…
    3. DerSteppenwolf
      DerSteppenwolf Новачок 28 жовтня 2023 18:50
      Фішка цього серіалу, що в ньому є як просто геніальні сезони, так і просто абсурдні, трешові які неможливо дивитися, тому тут як карта ляже)
      1. Гість Аліна
        Гість Аліна Гість 24 квітня 2024 08:11
        Це точно! Після перших 4х сезонів я все чекаю чогось настільки ж геніального) Але 5,6,7 - це жах, 8 - норм, 9 - крінжатіна повна, 10 - сподобався, як не дивно
    4. Luba_Y
      Luba_Y Частий відвідувач 29 вересня 2023 13:03
      Один з найулюбленіших серіалів. Обожнюю перші 5 сезонів. Акторський склад, сюжет, костюми - все дуже круто.
      Далі звісно все більш менш тривіально, але не менш захопливо. Останні 2 сезони трішки були нуднуваті, але маю сплдівання, що 12 таки виправить ситуацію.
      Дуже дякую людям, які взядися озвучувати новий сезон!! Ви неймовірні!
    5. amante
      amante Новачок 28 вересня 2023 15:15
      Так смішать люди, які в коментах пишуть "а де сенс, все очевидно" :)
      я безмежно люблю цей серіал, не всі сезони зайшли, але більшість, 3ий сезон про відьом - найулюбленіший. Так рада новому сезону і його акторському складу, ну Емма канеша як людина спірна позиція, але як акторка і картинка - неперевершена. Дякую за озвучку, ви найкращі!