Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бунтівний місяць: Частина друга — Та, що лишає шрами

Бунтівний місяць: Частина друга — Та, що лишає шрами

Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
5.3
13+
    Підготовка до битви проти безжального Материнського світу в розпалі. Так формуються зв’язки, з’являються герої та створюються легенди.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Бунтівний місяць: Частина друга — Та, що лишає шрами» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +410 666

    Відгуки (15)
    1. Savochok
      Savochok Новачок 5 серпня 2024 20:34
      Дивився першу частину лише через Снайдера. Друга частина це рідкісне лайно. Не зміг навіть третини осилити.
    2. Гість Захар
      Гість Захар Гість 2 серпня 2024 19:57
      Ледве додивився 1 частину, на 2 мене вистачило на 30хв, не очікував що Снайдер таке зніме, не витрачайте свого часу якщо є сумніви після 1 фільму.
    3. Гість Helge
      Гість Helge Гість 4 травня 2024 23:26
      Перша частина в цілому "зайшла". Сильно подразнювало око тільки сцена з приборкування грифона (якось це занадто фентезійно-казково виглядало)., але другу частину глянути хотілось. Ну, так, є деякі запозичення "Зоряних війн" (та не тільки звідти) але це не недолік. Тим більше я собі думав, що у другий частині, разом з маштабністтю подій, краще змалюється і світ стрічки. Але ні. Знов село з пів сотнею фермерів, які вручну збирають за три дні настільки багатий врожай, що він являє собою критичнино необхідний ресурс для цілого "материнського світу". [s]Правда, потім головний лиходій, вирішив якогось на це "покласти" і спалити зерно разом з селянами та частиною своїх солдат.[/s] Таке. З третьої спроби подолав.
    4. Ковальський С
      Ковальський С Гість 27 квітня 2024 21:48
      Через повагу до пана Селестія глянув цю стрічку. Що можу сказати, автор нарізав культові сцени з інших стрічок і назвав цей фанфік фільмом. Не рекомедую, але під вечір щоб мозок трохи розкис, можна глянути.
    5. FullHD
      FullHD Новачок 25 квітня 2024 11:27
      Зака Снайдера сильно переоцінили! Фільм виглядає як щось між малобюджетним та середньобюджетним, в місцях є багато не логічних моментів в яких можна було фільм закінчити вбивством персонажів. Коли я переглядав ці обидві частини мене все ніяк не покидало відчуття що сценарій створив штучний інтелект, а не режисер. Єдине що мені сподобалося так це той робот з рогами от він відіграв свою роль на 100%.
      Ах ще забув додати, коли почув що Снайдер хоче зняти ще 4 частини мене просто порвало XD