Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бунтівний місяць: Частина перша — Дитя вогню

Бунтівний місяць: Частина перша — Дитя вогню

Rebel Moon: Part One - A Child of Fire
5.6
13+
    Галактична імперія, відома як Материнський світ, взяла під свій контроль багато планет, викачуючи з них ресурси. Після вбивства королівської сім'ї влада в імперії переходить до сенатора Балісаріуса, який посилює експансію і відправляє війська до найвіддаленіших володінь, де вже назріває заколот. Дія розгортається на планеті-супутнику Вельдт, де нечисленні поселенці живуть за рахунок сільського господарства. Коли жорстокий адмірал Аттікус Нобл починає тероризувати жителів мирної фермерської планети, таємнича жінка на ім'я Кора збирає групу відчайдушних воїнів, щоб дати відсіч.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Бунтівний місяць: Частина перша — Дитя вогню» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +770 1206

    Відгуки (37)
    1. Гість Макс
      Гість Макс Гість 20 травня 2024 00:35
      Пригодницьке фентезі в космічних локаціях. Майже все тут побудоване на банальних кліше.
      Інколи мені здавалось що я не фільм дивлюсь, а заставки з якоїсь РПГ гри.
    2. folion
      folion Постоялець 9 травня 2024 21:02
      Я не знаю як почати цей відгук. Воно наче і круто, наче і спецефекти круті, і добір акторів неймовірний, наче і сюжет простий і логічний, але чомусь не сподобалось, чмусь взагалі не тримає увагу, чомусь взагалі не співпереживаєш і в принципі не слідкуєш за подіями. Це проста, нудна, місцями дуже плоска історія, яку можна не розтягувати на 2 частини, просто зміни трхи кінцівку, зміни головного антагоніста фільму на масштабнішого і все зіграє нормально. Дуже шкода, що Снайдер аж на стільки поганий(погані) фільм(и) почав знімати. Дуже печально це все дивиться. Окремо хочу сказати за слоумо.... Щоб що? От кадр: гг підіймає флагшток із прапором і слоумо починається коли його ще не видно, того прапора, і закічується на моменті якраз коли варто його включити - прапор гарно майорить, в повній красі... Але в цей момент вслоумо закінчується і майже одразу зміна кадру. Пхати аби запхати? Ну таке щось. Дуже слабкий фільм, не сподобався. З натяжкою 6 з 10
    3. Гість Саша
      Гість Саша Гість 24 квітня 2024 15:21
      Непоганий акторський склад, тільки за цих акторів кіно варте уваги. Наразі вся кіноіндустрія копіюється. Не варто очікувати, що кожен фільм буде унікальним.
    4. MadBod
      MadBod Новачок 5 квітня 2024 02:59
      Чергове разове кінце в стилі зоряних воєн. На три з двома мінусами. Це щоб не ставить двійку.
    5. Michael Sinner
      Michael Sinner Новачок 11 березня 2024 01:13
      Така гарна картинка і... все. Гарне на цьому закінчилось. Неймовірно нудотна дірява на логіку стрічка з красивою операторською роботою.