Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


І мертві підуть: Ті, що вижили

І мертві підуть: Ті, що вижили

The Walking Dead: The Ones Who Live
7.9
18+
    П'ять років тому Рік Граймс був врятований співробітниками Громадянської республіканської армії — могутньої псевдоурядової організації, яка прагне підтримувати порядок у світі, охопленому панікою та хаосом. З того часу Рік змушений працювати на Громадянську республіканську армію, проте він не залишає спроб вирватися на волю і повернутися до своєї родини у Вірджинію. Поки чоловік мріє про возз'єднання з Мішон, його кохана багато років невпинно шукає ключ до розгадки місцезнаходження Ріка...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «І мертві підуть: Ті, що вижили» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +325 431

    Відгуки (2)
    1. Ковальський С
      Ковальський С Гість 27 квітня 2024 21:41
      Даний серіал кращий за атмосферою та однозначно за сюжетом від серіала про Деріала, але до Мертвого міста не дотягує. Нове цікаве суспільство та його устрій, але історія "Ми проти мегаорганізації" набридла.
    2. Mr. Negative95
      Mr. Negative95 Гість 16 квітня 2024 14:03
      Цей серіал просто неперевершений. Ці 6 годин пройшли так легко та невимушено, як було й треба. Більше мені нічого додати. Подивіться цей серіал, воно того варте. І ще одне - не читайте коментарі до перегляду якогось нового серіалу/фільму, не варто це робити. Спочатку подивіться, а тоді вже читайте, якщо хочете. Бо інколи, прочитавши коментарі, в яких хтось виклав спойлери, чи хейтить новий проєкт просто так, хейт заради хейту, не збагнувши все те, що намагалися розказати автори, сценаристи і т. д., не бачать загальної картини.