Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Нестримні 4

Нестримні 4

Expend4bles
4.8
16+
    У Лівії назрівають неприємності: торговець зброєю Суарто веде своїх підлеглих на хімічний завод, щоб забрати детонатори та доставити їх босу, який збирається розпочати Третю світову війну із застосуванням ядерної зброї. Найняті спеціальним агентом ЦРУ, члени легендарного підрозділу «Нестримні» вступають у бій, а Барні та Крістмас очолюють місію, прагнучи завадити Суарто забрати детонатори. Коли Крістмас відхиляється від плану, що призводить до трагічних наслідків, його виключають із команди, а тим часом оновлений склад «Нестримних», включаючи Леша, Галана та Джину, вирушає до Південнокитайського моря, щоб знищити Суарто та його поплічників.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Нестримні 4» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +179 397

    Відгуки (10)
    1. Bublopod
      Bublopod Новачок 21 серпня 2024 15:46
      Повне гамно, минулі частини були кращі. Сюжет вгадується в перші 5 хвилин. Діалогі дурні, в минулих частинах у героїв була особиста лінія, якась історія. А тут тупо перестрілки і типу помста. Шляпа.
    2. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 30 травня 2024 16:54
      Переглядаючи цей фільм, ніби знову повернувся в 90-ті. Ностальжі. Так, кіно зовсім не шедевр, але разочок глянути можно. Згоден, гірший за попередні частини. Тай актори старі, як динозаври. Тож сприймаємо їх такими які вони є.
    3. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 26 травня 2024 22:07
      Мені от чогось здається що отой примітивізм зйомок і сюжету, то так би мовити така задумка, то не провтик і не брак грошей на спецефекти, а саме так і мало бути. Відходить епоха з старими акторами і той фільм знятий як шана їм, як пам'ять про бойовики вісімдесятих - девяностих. Незнаю, бо попередні частини взагалі були зняті дуже якісно, а тут таке. Все таки думаю так і мало бути.
    4. Гість Микола
      Гість Микола Гість 17 лютого 2024 07:43
      Шляпа. Примітивізм. Занадто простий сюжет, актори така собі пенсія. Заробляння на слеветних іменах.
    5. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 27 січня 2024 08:24
      Класний фільм, відчувається дух старої школи, мені дуже сподобався. Як на мене фільм просто засудили. Сталоне гарно зіграв.