Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Малюк-каратист 3

Малюк-каратист 3

The Karate Kid Part III
5.3
7+
    Після того як старшокласник Деніел ЛаРуссо, тренуючись під керівництвом досвідченого майстра східних єдиноборств, містера Кесуке Міягі, перемагає учня зарозумілого Джона Криза, що очолює бійцівську школу Кобра Кай, останній зазнає збитків і змушений попросити допомоги у свого армійського приятеля, бізнесмена Террі Сільвера, який залучає до плану помсти жорстокого рукопашного бійця Майка Барнса. В той самий час Деніел і його вчитель, повернувшись з Окінави до Лос-Анджелеса, намагаються налагодити бізнес з продажу бонсай, але зіткнувшись з новим противником, приймають виклик.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Малюк-каратист 3» 1989 українською мовою онлайн безкоштовно

    +19 29

    Відгуки (1)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:59
      Як би мені не було боляче і неприємно, але ... фільм поганий. Третя частина ніби зводить нанівець попередні частини і робить ГГ егоїстичним і ниючим стукачем. Історія нудна, блякла любовна лінія, дії лиходіїв нелогічні, бійок мало, а ГГ герой виконує роль груші.

      Оцінка: 4 з 10