Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вікінги: Вальгалла

Вікінги: Вальгалла

Vikings: Valhalla
7.3
18+
    Дія розгортається через 100 років після оригінального серіалу, розповідаючи про події, що призвели до занепаду епохи вікінгів. На початку XI століття англійський король Етельред II Безрадний віддає наказ про масову різанину данів, розраховуючи повністю очистити острови від скандинавських загарбників, але ще більше загострює відносини між двома народами. Норвезькі та данські вікінги на чолі з королем Канутом Великим готуються до мстивого походу на Англію, тоді як Лейф Ерікссон, що народився в Ісландії, збирається здійснити подорож через Північну Атлантику, щоб освоїти нові землі.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Вікінги: Вальгалла» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +843 1211

    Всі серіали франшизи «Вікінги»:


    Відгуки (27)
    1. Чабра
      Чабра Гість 25 серпня 2024 03:45
      Хоч і до вікінгів перших не дотягує, але оцінки обох серіалів справедливі і повністю показують чого очікувати від серіалу. Особисто рекомендую.
    2. Гість Людмила
      Гість Людмила Гість 26 липня 2024 15:33
      В який раз впевнююсь, що не слід прислухатися до псевдокінокритиків в коментарях. Дуже гарний серіал, дивилася на одному диханні всі 3 сезони. Може десь історія і перекручена, але цей фільм не для роздумів над історією, цей фільм захопливий трохи фантазійний і при перегляді поглинає тебе в безкраї краєвиди і подорожі. Також показує, що якщо є мета в житті і ти до неї йдеш, то ніякі перепони тобі не завадять. Головна ціль багатьох героїв цього фільму, просто вижити, що в ті часи мабуть було не дуже легко) Надіюсь що буде 4 сезон)
    3. Xan Tuan
      Xan Tuan Гість 18 липня 2024 17:02
      Серіал почав дивитись лише, але зразу скажу: не потрібно шукати історичного змісту в них. Достойменної правди ніхто не знає, бо у літописах багато чого "перекручували", потім знаходились "переписники-казкарі", потім кацапи на "себе ковдру вЯлічія тягнули", тому це просто ШОУ ! Проекти Нетфлікс - це лише "відпочинок" для мозку і "розрада" для очей.
    4. Kvikiwe
      Kvikiwe Новачок 22 червня 2024 04:18
      Це насмішка над оригіналом, чисто фентезі, перший сезон - ще можна дивитися, але другий це просто гімно..
      1. Incognito
        Incognito Гість 12 серпня 2024 10:42
        А оригінал це не фентазі?😂 До 4-го сезону він був ідеальним, безспірно, але після... це жах, є серіал "Last Kingdom" він більше схожий на історичний серіал, ніж оригіналі Вікінги.
    5. Тетяна Мельник
      Тетяна Мельник Гість 30 травня 2024 15:51
      Перший сезон - досить непогано відзнятий.
      Другий сезон перестала дивитись після того, як Ярослав Мудрий чомусь став правителем у Новгороді, а не в Києві. Із Київської Русі зробили просто Русь. Таке враження, що черпали дані у московських землях, а не з історичних джерел ...
      1. Гість Олена
        Гість Олена Гість 22 липня 2024 11:27
        В серіалі є багато неточностей, але був в історії період, коли Ярослав Мудрий правив у Новгороді, тому, можливо, саме про цей йдеться. Назва "Київська Русь" є назвою з пізнішого часу. Тогочасні джерела називали її просто "Русь". Тому не так вже все й погано.
      2. Гість Максим
        Гість Максим Гість 1 серпня 2024 16:57
        Читаючи ваш коментар встає дуже прикро за наш народ. Ярослав Мудрий був намістником в Новгороді, поки його батько був живий. Та термін Київська Русь, вигаданий істориками у 19 столітті. Була просто Русь.
      3. Рюрік
        Рюрік Гість 1 серпня 2024 18:06
        Ярослав таки був Новгородським! Проте не треба теперішній зміст вкладати у це значення. Після жорстких різанин "московських рюріковичей", тих новгородців вже немає, в тому славному місті давно проживають здеградовані московити...
      4. Гість Ярослав
        Гість Ярослав Гість 12 серпня 2024 23:04
        Просто Русь?
        Першочергова назва держави - РУСЬ. Це москалі (як завжди) називали її Київська Русь і з часом назва прижилась.
        Зроблено з метою надати двоякості Русі це про те що вона може бути не одна
        Київська, Козацька .....
        Московія змінила свою назву на росія чим намагається вкрасти велику історію чужого народу бо своєї історії нема. Коли Русь процвітала в них тільки жаби бродили болотами.
        А для держави багаторічна історія важливо!!!