Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ворон: Шлях до раю

Ворон: Шлях до раю

The Crow: Stairway to Heaven
6.4
    Дізнавшись, що хтось користується документами покійної Шеллі Вебстер, Ерік Дрейвен виходить на слід великого мафіозного угруповання. Шайка переслідує дівчину, яка може багато розповісти в суді про брудні махінації безжальних бандитів. Разом з детективом Альбрехтом він рятує їй життя і викриває продажних агентів ФБР, котрі заплямували себе зв'язком із вбивцями. Повернувшись до рідного кварталу, Ерік дізнається, що його заклятий ворог, жорстокий Топ Доллар вирвався на волю і вбиває всіх, хто колись допоміг поліції запроторити його за ґрати. Тепер безстрашному Ворону належить раз і назавжди розібратися з кровожерливим маніяком і встигнути дістатися до Порталу, по той бік якого його очікує кохана...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ворон: Шлях до раю» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +62 74

    Відгуки (5)
    1. Natalka15
      Natalka15 Гість 12 травня 2023 21:41
      Дуже цікавий серіал. Красень Марк Дакаскос. Дивовижний опенінг на початку серій. Нещодавно дізналася, що Марк не лише талановитий актор, а ще й майстер бойових мистецтв!
    2. Ani4ka1502
      Ani4ka1502 Новачок 12 березня 2023 21:58
      Улюблений серіал дитинства! Давно хотіла передивитися українською озвучкою і ніяк не могла знайти. Дякую!!!! Марк Дакаскос - один з улюблених акторів.
    3. Ircha
      Ircha Новачок 22 січня 2023 11:33
      Ооо, дякую) як же я любила цей серіал в дитинстві) тоді здається, також українською його дивилась)
    4. Гість Оля
      Гість Оля Гість 25 вересня 2022 12:36
      оо, дуже вам дякую за це!! Я так хотіла його десь знову подивитись українською..
    5. Мо
      Мо Гість 24 вересня 2022 23:11
      О, сили небесні! Завжди хотілось посидіти в тому вікні...і шкіряні штани...і ворона....і на байку під роцк роздавати на горіхи покидькам... і... купа "і" ще...)) Улюблений персонаж мого дитинства! Дякую! :)