Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ворон: Місто янголів

Ворон: Місто янголів

The Crow: City of Angels
4.6
18+
    Еш Корвен стає свідком і жертвою жорстокої розправи, в результаті якої гине його єдиний син і він сам. Підлим вбивцям ще невідомо, що герой зможе повстати з мертвих з єдиною метою — здійснити над ними свій суд. Воскреснувши, Еш вступає в боротьбу з силами зла. У цьому йому допомагає молода і ексцентрична художниця Сара, героїня першої частини фільму «Ворон», яка бачила Еша і все, що з ним трапилося, в своїх снах. Разом їм належить подолати низку найнебезпечніших випробувань, щоб дістатися до ватажка злочинної зграї, який винен у смерті сина Еша.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ворон: Місто янголів» 1996 українською мовою онлайн безкоштовно

    +23 35

    Відгуки (2)
    1. Philip
      Philip Гість 24 серпня 2024 03:46
      Чесно кажучи, друга частина гірша попередньої, як на мене. Де-факто, картина хвилина-в-хвилину повторює події першого фільму, але в загальному гірше. Антагоніст цікавіший, але злитий сценарієм. Розправа над антагоністом взагалі виглядає, як рояль з кущів. 4 з 10 і те мабуть із-за любові до персонажа Ворона як такого.
    2. Woolf13
      Woolf13 Новачок 15 червня 2024 17:50
      Перший Крук (Ворон) став культовим через смерть Брендона Лі. А Місто Янголів через атмосферність, чудову гру акторів та чудовий готичний антураж. Також, на відміну від першого, де основою сюжету були бойові сцени, тут більше уваги приділено сюжету та розкриттю персонажів. Не знаю, чому у цієї частини такий низький рейтинг, бо для мене вона на рівні з першою по якості, і на голову вище за всі інші.