Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Володар перснів: Персні влади
6 серій з 8

Володар перснів: Персні влади

The Lord of the Rings: The Rings of Power
6.9
16+
    Дія відбувається у фентезійному всесвіті Середзем'я, за кілька тисячоліть до подій, описаних у «Хоббіті» та «Володарі перснів». Серіал, що розповідає про ключові моменти Другої епохи, бере свій початок у часи відносного миру, коли сили зла тільки набирали свою міць. Глядач стає свідком розквіту та занепаду острівного королівства Нуменор та останнього союзу між ельфами та людьми, яким належить битися з армією Темного Лорда Саурона, що намагається підкорити собі все Середзем'я за допомогою магічних Перснів Всевладдя.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Володар перснів: Персні влади» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3508 5044

    Відгуки (257)
    1. Гість Анна
      Гість Анна Гість 8 вересня 2024 14:47
      Шкода. Змушую себе дивитися. Що серії додаються персонажі, яких аж ніяк не розкривають. Дочекаюся всіх серій, а поки думаю… хто візьметься це перезнімати в свій час.
    2. Легіонер
      Легіонер Гість 6 вересня 2024 06:43
      "по мотивам" - тобто довільне трактування Толкіна, але не скажу, що погано вийшло☝️, мені особисто дуже навіть ''зайшло".
    3. G A S T R O P♻️D
      G A S T R O P♻️D Частий відвідувач 3 вересня 2024 22:54
      Якби вони цей серіал не так хайпили і робили його на базі менш легендарного твору - то це було б звичайне фентезі про соціальні проблеми сучасних американців.... нічого нового - чергове фентезі.
      Але при таких голосних заявах, при таких колосальних тратах - викатить таку посередність.
      Це всеодно шо пообіцяти дитині на день народження квадрокоптер, а в коробку замість нього покласти олівець.
    4. Jane Grey
      Jane Grey Гість 1 вересня 2024 14:09
      Початок 2-го сезону такий собі. Перший я осилила завдяки кільком акторам і деяким цікавим сюжетним лініям. Але зараз ну таке собі... Пусто-порожнє таке собі. Чого Ґаладрієль така нервова? Я маю на увазі міміку і манеру подачі. Якось грає не так, наче сама акторка зневірилась у своїй інтерпретації персонажа. [s]Її реально сіпає, бачили, як її рука тряслася коли приклала руку з перснем до рук короля і Кірдана? Ельфи знову в тих страхопудних перуках, манера бесіди у них як у людей, немає виваженості, витримки, немає тих витончених осяяних облич, які читаємо у Толкіна. Елронд не на ельфа схожий, а на Пітера Пена. Перші хвилини з Сауроном і його промовою це повна срака: якийсь комерсант з тхориною мордочкою рекламує оркам "купуєте мої терки-мультиварки, інакше всі загинете". Сауронові не треба нічого пояснювати оркам, вони творіння зла, вони інстинктивно тягнуться до кривої дороги. Кого йому таки довелося обробляти, то це нуменорців, бо це були обрані люди з високою культурою, чутливі до зла, яких важко залякати, можна тільки зіграти на їхній гордині. Його зобразили якоюсь червивою купою лахміття - це марвельщина, а не високе фентезі. Тема Адара і орків в цілому дуже ефектна, і базується таки на книгах: пам'ятаєте діалог Горбага і Шаграта, двох орків у Мордорі? Вони ненавиділи свої "посади" і казали, що було б добре втекти звідти, податись кудись і жити своїм життям. Тобто Толкін залишив їм певну тягу до волі, до свободи вибору, але вони все одно злі тварюки, на волі без хазяїна вони б робили те саме - грабіж і насилля, типово москальсько-орчі подвиги. Творці серіалу гарно обіграли цей мотив, треба це визнати. Земля Рун поки що якась бліда пародія, вершники схожі на пустельних бандитів з планети Джакку. Темі гномів бракує епічності і релевантності, для глядача з ними нічого не асоціюється, гноми на перемотці. Халбранду не йде ця біла шевелюра, у нього лице втратило правильні пропорції, чоло і брови ніби змістились, в цілому цей Саурона виглядає кумедно, броманс з Келебрімбором це типу нова варіанція brainfuck, через яку пройшла Ґаладрієль.[/s] Серіал буду дивитись далі, але без завищених очікувань, знову ж таки заради кількох сюжетних ліній і можливо чогось, що приємно здивує.
    5. knifeman
      knifeman Новачок 31 серпня 2024 21:49
      Бачу, після першого сезону зробили висновки, хоч на ВК класичний стало схоже. Хоча от магія вся стала прям така напоказ, дешева. Але най буде, бо ж людям екшон треба.