Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Хоббіт: Неочікувана подорож

Хоббіт: Неочікувана подорож

The Hobbit: An Unexpected Journey
7.8
13+
    Картина розповідає нам про неймовірні пригоди пригоди Більбо Беггінса, які пізніше він буде розповідати своєму племіннику Фродо. Головний герой фільму — хоббіт Більбо живе своїм звичайної розміреним життям, поки його старий друг чарівник Гендальф Сірий не пропонує йому відправитися в авантюрну подорож. Несподівано для самого себе Більбо погоджується і виявляється в команді гномів, які направляються до Одинокої гори. Раніше в шахтах під горою розташовувалося величезне королівство гномів, проте воно було зруйноване підступним драконом на ім'я Смог. Метою походу героїв є повернення втраченого в підземеллях багатства і боротьба з підступним Смогом.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Хоббіт: Неочікувана подорож» 2012 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1089 1373

    Відгуки (1)
    1. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 30 березня 2023 23:24
      Толкін-це Митець. Фільми за його книгами-шедевр. Все Супер-пупер неймовірно. Чудова гра акторів. Неймовірні спецефекти, чудові сцени боїв-все на вищому рівні. Як на мене, то жодних нарікань. Дивіться і насолоджуйтесь...