Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Єллоустоун: 1883

Єллоустоун: 1883

1883
8.7
18+
    1883 рік. Колишній капітан армії Конфедерації Джеймс Даттон разом зі своєю сім'єю вирішує назавжди покинути Техас і вирушити на північний захід у пошуках кращого життя. Прагнучи якнайшвидше розпочати тривалу подорож, Даттон отримує пропозицію об'єднатися з лихим ковбоєм Ші Бреннаном та його напарником Томасом, найнятими для допомоги німецьким іммігрантам з Орегона. Вирушаючи в небезпечну пригоду через Великі рівнини, головні герої зустрічають інших ковбоїв, живуть у страху перед раптовими нападами бандитів і щосили намагаються дістатися кінцевого пункту подорожі — Монтани.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Єллоустоун: 1883» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +516 592

    Відгуки (34)
    1. G A S T R O P♻️D
      G A S T R O P♻️D Частий відвідувач 12 вересня 2024 22:47
      Сильно! Атмосферно! Трагічно!
      Дуже подобається стиль - оповідь від імені дівчини, погляд на ті часи і події не зі сторони шерифа, бандита, або супермена... Це вже цікаво.
      Знаючи що це приквел, очікував гіршого. Та серіал здивував в приємну сторону.
      Видно що старались з декораціями котюмами, не бояться бруду та заноз. Приємно дивитись.
      Головна героїня не без вог-віруса, але дуже гармонійно вбудована в сюжет. Приємно і одночасно страшно спостерігати за її історією. Аплодую лише за те шо на обличчах пил і бруд, а не тонни косметики.
      Дуже сподобалось як зобразили корінне населення, вони різні: різні племена, різні звичаї, різні вчинки. Не рівняли всіх під одну гребінку. Тубільські обряди, звичаї, забобони - це завжди супер цікаво і колоритно!

      P/s Хто шарить у Ізабель Мей щічки такі хватабельні от природи, чи вона змухлювала таки з філерами???
    2. Сімоне де Бовуар
      Сімоне де Бовуар Гість 21 січня 2024 20:24
      Серіал непоганий, хоча не є тим, за що себе видає - першим приквел серіалу "Єлоустоун". У ньому про сімейство Даттонів лише згадка про одну з сімей, яка відправилась у подорож з Техасу до Орегону, яка сповненна багатьох випробувань. Поза тим до 9-ї серії його цілком можна було дивитись і він навіть видавався непоганим. Проте останні 4 серії сумбурні, складно позбутись відчуття того, що зусилля вкладені авторами сценарію в ідеологічно орієнтовані монологи "нової етики", які вони вкладають в уста героїв серіалу, суттєво поступаються зусиллям вкладеним у розвитку самого сюжету.
    3. MORANDA
      MORANDA Гість 21 листопада 2023 11:43
      Цей серіал потрібно смакувати. Тут круте усе - краєвиди, актори, сюжет. Я терпляче чекала поки українською мовою буде весь сезон. Остання серія - це океан сліз.
    4. Гість Богдан
      Гість Богдан Гість 11 жовтня 2023 18:19
      Цікаво дивитись на захопливі краєвиди та прекрасно зняті динамічні сцени, хоча як на вестерн надто багато шмарклів з цукром.
    5. SashaSasha
      SashaSasha Постоялець 23 квітня 2023 00:55
      Я вражена, трохи шокована тим життям, але найбільше вражена. Серіал викликає глибокі переживання та усвідомлення.