Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Після падіння

Після падіння

After We Fell
4.8
18+
    Історія кохання Тесси та Гардіна ніколи не була простою. Вони довели, що протилежності притягуються, але одні перешкоди на їхньому шляху змінюються іншими. Щастя знову вислизає з рук, коли Тесса та Гардін розуміють, що у них не збігаються плани на майбутнє. Гардін хоче розпочати нове життя в Лондоні, а Тесса отримує роботу мрії у Сіетлі. Зовнішні обставини та внутрішні конфлікти знову ставлять героїв перед важким вибором, від якого залежить їхнє подальше життя. Закоханим доведеться перевірити, чи можливо зберегти кохання на відстані. А тим часом страх все втратити призводить до запеклих нападів ревнощів, нових образ і небезпечних секретів.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Після падіння» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +486 668

    Відгуки (12)
    1. Neti
      Neti Постоялець 7 серпня 2024 12:31
      Не погоджусь з попередніми коментарями. Бо це фільм для картинки, краще спочатку прочитати книжку, для розуміння того, що відбувається. Шкода, що зараз люди мало читають. А картинка, то вже як шліфування прочитаного.
    2. Гість Надія
      Гість Надія Гість 18 листопада 2023 16:16
      На жаль, підлітки надивляться отаких фільмів, а потім думають, що токсичні стосунки - це норма і все треба пробачати, і буде хепі енд.
      Не буде.
    3. Sone4ka
      Sone4ka Гість 28 червня 2023 17:44
      Всі проблеми вирішуються сексом! Я розумію це роман і мелодрама, але навіть для такої любительки мелодрам як я це занадто! Можна було більше розкрити проблему Теси та її сім*ї ... На жаль єдине що тут є це Хардін образив Тесу вони розійшлись потім знову зійшлись і так сотні разів.... Один перегляд за життя, максимум що може заслуговувати цей фільм,
    4. Гість Аня
      Гість Аня Гість 16 квітня 2023 12:52
      Для них серйозна розмова це - секс.
      Дійсно гарна картинка, Гіро приносить мені естетичне задоволення, але фільми не варті перегляду, особливо молодим і вразливим.
    5. Sophia
      Sophia Постоялець 24 серпня 2022 12:08
      Якщо в першій серії є сюжет, інтрига, таємниця і це цікаво, то кожна наступна серія тупіша, плоскіша, примітивніша. На жаль.
      1. Гість Дарина
        Гість Дарина Гість 6 травня 2023 15:42
        На щастя, в книжках ситуація краща:)