Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Після

Після

After
5.3
13+
  • Списки:
  • Гасло: «Твоє життя зміниться назавжди...»
  • Рік: 2019
  • Жанр: Фільм, Драма, Мелодрама
  • Країна: США
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Дженні Ґейдж
  • Актори: Хіро Файнс-Тіффін, Селма Блер, Джозефін Ленгфорд, Дженніфер Білз, Пітер Галлахер, Медоу Вільямс, Семюель Ларсен, Інанна Саркіс, Піа Міа, Ділан Арнольд
      Розпланувавши майбутнє, Тесса вступила до престижного університету, забравшись на першу сходинку кар'єри. Вона з дитинства мріяла працювати у видавничому домі й так сильно любила книги, що ніколи не випускала їх з рук. Захоплюючись іменитими класиками, Тесса мріяла пережити описані в романах почуття. Поселившись в гуртожиток, головна героїня фільму «Після» знайомиться з сусідкою, люблячої галасливі вечірки. Одного разу склавши їй компанію, Тесса випадково стикається з Гардіном, який змінить все її життя. Нахабний бунтар запаморочив дівчині голову, змусивши випробувати пристрасть і хіть. Не розуміючи де гра, а де правда, героїня намагалася триматися від Гардіна якомога далі, в той час, як хлопець став тягнутися до неї, тому що почав відчувати себе живим вперше за довгий час. Намагаючись захистити кохану від гіркої правди, він, сам того не помічаючи, втягнувся в підлу брехню, посиливши плачевну ситуацію. Чим же завершиться їх історія?
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися фільм «Після» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

      +623 895

      Відгуки (7)
      1. Neti
        Neti Постоялець 7 серпня 2024 03:22
        Тут двоє акторів витягнули фільм, бо зняли його якось спрощено, наче вирізками з газети. В книзі все на багато ширше та трагічніше. Тому хочеться виділити саме акторів, вони зіграли ідеально свої ролі, а яка хімія в очах! Давно не бачила такого у кіно. Ну і музика сподобалась, була в тему у моментах. І дякую за українську озвучку!
      2. Гість Олена
        Гість Олена Гість 4 січня 2024 19:56
        Чудовий фільм, гарний монтаж, гармонійний саундтрек. З одного боку стандартний сюжетний хід "хороша дівчинка закохується в поганого хлопчика", але іноді хочеться повернутися в часи молодості і відчути це "тремтіння першого разу", яку так вдало передав режисер.
      3. Гість Анастасія
        Гість Анастасія Гість 1 жовтня 2023 14:54
        Якщо прочитати книги, то там нічого НЕЗДОРОВОГО НЕМАЄ, а от фільми максимально спрощені, до аб'юзерства і цькування. Тут треба розуміти, що гіпербалізовано і викревлено романи, але посил в першу чергу про те що треба ГОВОРИТИ І СЛУХАТИ один одного, ну і лікування своїх дитячих травм з психологом, без перенесення у стосунки.
        1. Гість Meri
          Гість Meri Гість 4 січня 2024 19:51
          Знаєте, я намагалася прочитати книги. І можу з вами не погодитися. Бо якраз таки дивна й нездорова поведінка там є і багато. Я ослила сторінок 60-70 першої книги і закінчила читати на якомусь несусвітньому скандалі з нічого і видалила ту книгу зовсім. Тому таке, кожному своє.
      4. Гість Тамара
        Гість Тамара Гість 2 вересня 2023 01:50
        Це жахливі хворобливі стосунки між людьми, коли кохання замінюється пристрастю, а повага і взаємний інтерес замінюється залежністю один від одного. Це примарливе кохання, не існує тривалий час... Проте глибоко ранить серце і душу, оскільки існує лише в тривожному стані.
      5. Ella
        Ella Новачок 6 квітня 2023 23:55
        Всім знайома і така звична романтизація НЕздорових стосунків вбиває. Але не так сильно як захоплення, що висловлюють глядачі даної квадрилогії..