Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Оселя зла: Потойбічне життя

Оселя зла: Потойбічне життя

Resident Evil: Afterlife
5.8
18+
    Еліс та її клони нападають на штаб-квартиру корпорації «Амбрелла». Їм вдається знищити практично всіх працівників, окрім голови. В останній момент Альберту Вескеру вдається запустити систему самознищення «Амбрелли» і втекти від Еліс, при цьому ввівши їй антидот, який перетворив дівчину на звичайну людину, позбавивши всіх надздібностей. Проте відсутність надздібностей не зупинить Еліс. Дівчина знаходить собі союзників, з якими шансів на повне знищення корпорації «Амбрелла» стає ще більше...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Оселя зла: Потойбічне життя» 2010 українською мовою онлайн безкоштовно

    +67 79

    Відгуки (2)
    1. Борис Яценко
      Борис Яценко Гість 30 грудня 2022 08:53
      як класно Міла виглядить у "5 елементі" і як коряво грає тут - у всіх фільмах. Сюжет тут і там - небо і земля. Все таки сценарій, режисер, камери, монтаж грає роль. Але фільм має право на існування доповнюючи зомбонапрямок.
    2. big_bob
      big_bob Новачок 21 липня 2022 17:38
      Обожнюю Оселю зла за трешовість - Міла Йовович непогана, конкретно в цьому фільмі 10 з 10 це музика - саундтрек відпадний. Сюжет - це замальовка школяра - але фільм на трієчку. Всім мульти-пас!