Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Голий пістолет: З файлів поліційного відділку

Голий пістолет: З файлів поліційного відділку

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
7.6
13+
    Френк Дребін, лейтенант лос-анджелеської поліції, повертається на батьківщину з Близького Сходу після успішної операції. Але вдома його чекає лише розчарування — дружина його кинула, а напарник потрапив до лікарні в результаті поранення, отриманого в ході поліцейської операції. Дребін продовжує розслідування свого друга. Він йде по сліду наркоторговців і незабаром виходить на змову, метою якої має стати королева Єлизавета II, очікувана незабаром з візитом в Лос-Анджелес. Однак його вороги не дрімають. Щоб знешкодити бравого лейтенанта, наркобарон Вінсент Людвіг підсилає до нього свою асистентку, Джейн Спенсер. Вона повинна спокусити Дребіна. Втім, все йде зовсім не за планом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Голий пістолет: З файлів поліційного відділку» 1988 українською мовою онлайн безкоштовно

    +87 89

    Відгуки (2)
    1. Колекціонер
      Колекціонер Частий відвідувач 23 вересня 2023 22:19
      Я дуже давно переглядав цю серію фільмів. Почав з третього, потім другий. І накінець перший. Кожен епізод це по-суті віддільна історія. Рухається виключно сюжетна лінія Джейн. Але це ніяк не впливає на розуміння. Тому можете починати перегляд з любої частини. Особисто рекомендую з третьої, тому що вона мені здалася найсмішнішою. Хоча і в інших, з гумором все впорядку. Якщо давати коротку характеристику, то можна висловитися так: гумор це найбільша мета, а все інше обгортка.
    2. Olga.1988
      Olga.1988 Постоялець 20 серпня 2022 17:54
      Коли хочеться легкого фільму, цікавого гумору та хорошого настрою, можна ввімкнути будь-який з цих трьох фільмів - вони всі шикарні!