Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Люди Ікс

Люди Ікс

X-Men
7.3
13+
    На вигляд вони звичайні люди, і мало хто виділить їх з натовпу. Їх небагато, але не так вже й мало. Вони серед нас, і з кожним роком їх стає все більше. Вони — мутанти або, як їх ще називають, люди Ікс. Кожен з них наділений надздібностями, обумовленими генетичною мутацією. Хтось уміє згинати поглядом металеві предмети, хтось — вбивати одним дотиком. Ці здібності, як правило, проявляються в підлітковому віці і часто лякають своїх володарів, тому професор і телепат Чарльз Ксав'єр, вкрай зацікавлений можливостями мутантів і користю, яку вони можуть принести суспільству, організовує для них спеціальну школу. Тут мутанти вчаться керувати своїми здібностями. У той же час могутній мутант Магнето готує план із захоплення світу, і протистояти йому можуть тільки Люди Ікс.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Люди Ікс» 2000 українською мовою онлайн безкоштовно

    +145 177

    Відгуки (2)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:48
      За всіх своїх старечих недолікак X-Men 2000 року є одним із еталонних фільмів жанру кінокомікс. Для 2к24 картина застаріла як візуальному плані так і у смисловому (дякую Росомахо за те, що повернувся в минуле і все виправив), але для загального розуміння подивитися можна.

      Оцінка: 7 з 10
    2. Димтро
      Димтро Новачок 25 липня 2024 21:23
      Класний фільм. Є нелогічні моменти, якісь ляпи, але вони не значні. Гарно передали атмосферу. Подобається така собі приземленість супергеройських здібностей. Також дуже гарна гра акторів, найкращий, як завжди, Г'ю Джекман. Вцілому фільм дуже гарний, раджу подивитися.