Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Анабель 3

Анабель 3

Annabelle Comes Home
5.9
18+
    Лялька Анабель, яка справедливо вважається найнебезпечнішою у світі, тепер знаходиться під замком в будинку знаменитого борця з нечистю Воррена. Фахівцям з чорної магії та демонології Еду і Лоррейн вдалося знешкодити жахливу іграшку.

    Зараз Анабель знаходиться під замком в таємній кімнаті, де зберігаються й інші потужні містичні артефакти. Всі ці предмети мають цілу історію. Вони тісно пов'язані з темними ритуалами, прокльонами або демонічними силами.

    У цю заборонену кімнату десятирічна дочка Воррена ніколи раніше не заходила. Але коли батьки виїжджають на всю ніч і залишають Джуді з нянею, до неї хитрістю пробирається одна з подруг, яка виявляється не тільки сміливою, але ще і дуже цікавою. Вона проникає в таємну кімнату і відкриває Анабель.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Анабель 3» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +57 91

    Відгуки (3)
    1. Містер Проппер
      Містер Проппер Гість 3 липня 2024 23:28
      Фільм було фізично важко дивитись. Найгірший у всій франшизі. Схожий на дешевий молодіжний хоррор. Слабкий сценарно та візуально. Сценаристи самі забули за яким принципом демон, що контролює Анабель, забирає душі. Можете сміливо пропускати, щоб не псувати враження від всесвіту Закляття.
    2. Ben
      Ben Гість 5 червня 2024 21:49
      Найкращий фільм всесвіту закляття. Гарний сольник для маленької акторки з великими амбіціями і талантом. [s]Подобається те, що перший фільм де є хепі енд без непотрібного напруження у кінці.[/s] Мені до душі те, що відійшли від тотальних скрімерів і жаху і дали увагу драматургії і розкриттям персонажів. Фільм не такий страшний, як інші, але з точку зору сюжетної, мій фаворит.
    3. Baron_Kaysan
      Baron_Kaysan Частий відвідувач 5 лютого 2024 16:25
      Найбільше мені в цій франшизі подобаються вставки та історії з Уоренами. Причому саме через акторів. Дуже гарно підібрана та гармонійно граюча пара.
      От з ними би зробити серіал типу Надприродного.