Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Нарко

Нарко

Narcos
8.8
18+
    Почавши з продажу перших скромних партій білого порошку, переправлених дрібними контрабандистами в Маямі, нікому не відомий колумбійський шахрай Пабло Ескобар за якихось пару років примудрився поставити на коліна це жадібне до розваг місто. Тим часом місцеві органи правопорядку виявилися змушені кинути всі свої сили в боротьбу з наркотрафіком, щоб хоч якось прорідити гори білого порошку, що перетинають кордон країни. Головний герой драми звичайний поліцейський, який чесно виконує свою роботу, відловлюючи і відправляючи до в'язниці одного драгдилера за іншим. Однак масштаби кокаїнової катастрофи такі, що правоохоронним органам Маямі виявляється не під силу протистояти самовпевненому і неймовірно нахабному Ескобару. Останній втягує у свій бізнес все більше і більше охочих легкої наживи людей, підкуповує поліцейських начальників, плює на всі закони і до початку 80-х років буквально завалює Маямі високоякісними наркотиками...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Нарко» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1512 2230

    Всі серіали франшизи «Нарко»:


    Відгуки (13)
    1. Гість viewer
      Гість viewer Гість 17 серпня 2024 01:19
      Як взагалі можна бути на стороні Ескобара? З самого початку викликає тільки відразу та враження, що він мала дитина в якої забрали іграшку в пісочниці. Ще розумію, якби імпонував Густаво, але Ескобар, який без жодного жалю винищував своє ж населення, за яке начебто стояв горою, порушуючи при цьому свої висловлювання. Дивно.
      1. DerSteppenwolf
        DerSteppenwolf Новачок 3 вересня 2024 19:29
        Для чого в такому серіалі бути на чиїйсь стороні? Коли можна просто спостерігати.
    2. Andriy
      Andriy Гість 31 травня 2024 05:34
      Взагалом серіал хороший, хоча скажу відверто не міг співчувати Ескобару, звичайний людоїд який за без зайвого вагання вбиває і дає накази на терор місцевого населення, викрадання тощо.
      Дуже сподобалось як автори перемішують стрічку з реальними кадрами і фото що були в реальності.
    3. Гість Вадим
      Гість Вадим Гість 2 січня 2022 15:10
      Класний фільм. Взагалі не дивлюся серіали, але цей - виняток. Дивлюсь його вже третій раз, і не жалкую. Можно зрівнювати з сучасною Україною, багато спільного. Фільм поставлений дуже круто, і постійно тримає в напрузі. Який наш світ жорстокий...
    4. Гість Назарій
      Гість Назарій Гість 31 жовтня 2021 14:12
      Оце так серіал, давно я такого не бачив, тримає в напррузі до кінця, чесно кажучи я був за Ескобара, хотя і знав що з ним станеться.
      Фільм 10/10
    5. Гість Софія
      Гість Софія Гість 28 липня 2021 19:15
      Дуже атмосферний серіал, тримає погляд. Сподобались документальні вставки, однозначно рекомендую