Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Оповідь служниці

Оповідь служниці

The Handmaid's Tale
8.4
18+
    Недалеке майбутнє. У Північній Америці існує мілітаристська держава Гілеад, в якій фанатично шанують релігію і сувору державну ідеологію. Владою, повагою і будь-якими правами тут володіють лише військові та їхні дружини. Тільки одна з сотні жінок здатна мати дітей, тому рабинями вищого суспільства стають прості жінки, яких поневолили з однією певною метою — народження дитини для еліти. Джун Осборн була щаслива зі своєю сім'єю, поки до неї не дісталися варти Гілеада. Жінку розлучили з чоловіком, відібрали у неї маленьку дочку і насильно відправили в спеціальний центр. Тепер її борг — народити первістка для командора Фреда Вотерфорда і його дружини, але непокірна Джун не згодна на беззаперечне служіння Гілеаду, в якому жінки не варті нічого...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Оповідь служниці» / «Розповідь служниці» 1, 2, 3, 4, 5 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1420 2394

    Відгуки (67)
    1. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 13 вересня 2024 17:48
      Серіал бомба, але останні 2 сезони можна було б в один впихнути. Стільки цих трагічних 10-хвилинних сцен. Доводиться перемотувати, в перших сезонах стільки динаміки, а тут вже так тягнуть, витягують… це єдине, що не подобається)
    2. Гість Юля
      Гість Юля Гість 3 серпня 2024 23:34
      Чудовий серіал-антиутопія! Починала у 15 років дивитися, було важко, зараз у 22 інакше і легше сприймається перегляд. Ще є фільм 90их років під цією ж назвою. Але кортить підкреслити, яка ж неприваблива головна героїня, часто переграє, огидні гримаси, скляні очі... мене вибір акторки цієї дуже дратує. Я не маю на увазі необхідність звичної топ моделі, серіал далеко не про красу, але особисто дивитися на неї неприємно... на відміну від красивої Сирени, дякую хоч за неї!

      І дуже рада, що знайшла цей сайт! Нічого не глючить, якість чудова, зручно користуватися, і найголовніше - коментарі виключно українською мовою! За це окреме сердечко вам, адміністрація
    3. Гість Ганна
      Гість Ганна Гість 10 квітня 2024 12:04
      Перший сезон було цікаво, потім все почало ходити по колу і стало дуже нудно. Перечитала спойлери, подивилась ще другий сезон, але врешті здалась.
    4. Гість Лілія
      Гість Лілія Гість 10 лютого 2024 17:36
      Перша спроба подивитися була ще 3 роки тому, після першої серії зрозуміла, що не вивезу, дуже важки серіал, але після повномаштабного вторгнення, коли кожного дня жахливі новини у реальному житті, серіал здається не таким важким і більш зрозумілим.
    5. Cандра
      Cандра Новачок 26 серпня 2023 17:43
      Улюблений серіал на роки, почала дивитися ще була в школі. Можливо, як закінчу універ, вийде нарешті останній сезон. Не знаю, як вдається досі тримати інтерес та інтригу від серії до серії, але це неймовірна історія, після якої залишається багацько роздумів. І все тут на висоті: гра акторів, сценарій, режисерська робота.