Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Думками навиворіт 2

Думками навиворіт 2

Inside Out 2
7.7
7+
  • Списки:
  • Гасло: «Big changes. New emotions.»
  • Рік: 2024
  • Жанр: Мультфільм
  • Країна: США, Японія
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Келсі Манн
  • Актори: Емі Полер, Майя Гоук, Кенсінгтон Таллман, Ліза Лапіра, Тоні Гейл, Льюїс Блек, Філліс Сміт, Айо Едебірі, Лілімар, Грейс Лу, Сумайя Нуріддін-Грін
      Мозок Райлі раптово піддається капітальному ремонту в той момент, коли необхідно звільнити місце для дечого зовсім несподіваного: нових емоцій. Радість, Сум, Гнів, Страх і Огида не очікували появи певної Тривоги. І схоже, не лише її...
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися мультфільм «Думками навиворіт 2» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

      +1710 2004

      Всі частини мультфільму «Думками навиворіт»:


      Відгуки (8)
      1. Гість Леся
        Гість Леся Гість 22 вересня 2024 13:13
        Враження неоднозначні. Бо в 1 частині показано, які є емоції, як вони пов'язані зі спогадами, та впливають на нас. Тут же формується враження, що емоції - це все, тільки вони нами керують, особливо тривога. І в один прекрасний момент все руйнується, бо "пубертат". Все так, але не так радикально. Тому дивитися дорослим, щоб розуміти підлітка, - можливо. Краще - спільний перегляд і обговорення, як недопустити такої "каші", яка вийшла у Райлі.
      2. Безіменний Єнот
        Безіменний Єнот Гість 31 серпня 2024 01:09
        Дисклеймер: все даліописане чисто моя думка і погляд, який я нікому не нав'язую. Коротко: мультфільм відображення проблем пубертату і цінності дружби. Сюжет і поведінка дуже суперечливі в плані сприйняття правильності. По суті все дуже відносно і багато "але". Тому якщо відкинути синдром пошуку глубокого смислу то мультфільм на один перегляд. Перша частина реально була краще. Дякую за увагу.
      3. Wundersex
        Wundersex Постоялець 23 серпня 2024 09:43
        Дитяча анімація з недитячими піднятими питаннями. "Думками навиворіт 2" має всі шанси стати наглядним посібником в дитячій психології та у психоаналізі з легкою і доступною мовою. Зигмунд Фрейд "перегортається в труні" від задоволення.

        Оцінка: 9 з 10
      4. Гість Олександр
        Гість Олександр Гість 21 серпня 2024 01:37
        Дуже дивуюся високій оцінці даного мультфільму, як і першої частини. Адже для дорослих історія досить примітивна. А для дітей це поганий приклад : ти не відповідаєш за свою поведінку бо тебе контролюють маленькі чоловічки в голові. Єдине що тут дійсно на висоті - візуал. Але, серйозно, 8/10 за візуал??? Це ж піксар - одна з топових мультиплікаційних компаній. Короче, не розумію такою оцінки даного мульта.
        1. Гість Анна
          Гість Анна Гість 22 серпня 2024 19:38
          Примітивна для тих, хто не має високого емоційного інтелекту. І не розуміє про що насправді мультик
        2. Yalo
          Yalo Гість 22 серпня 2024 20:56
          То ви не уважно дивились бо основна ідея не чоловічки в голові оприділяють/контролюють, а тільки сама Райлі!
        3. Гість Віталій
          Гість Віталій Гість 23 серпня 2024 15:50
          Примітивна? Хи-хи...Нещодавно розмірковував над тим, що анімація як вид мистецтва володіє шикарним набором інструментів для зображення речей, які непомітні в повсякденному житті (до речі, як і фантастика). Швидше за все, Олександр, який побачив цей мульт примітивним, цього відгуку не прочитає, тож пишу для інших: не вагайтеся, дивіться - мультфільм глибокий, смачний, об'ємний, коректний навіть з наукової точки зору в тому плані, як людина емоційна становиться (це більше, щоправда, стосується першої частини). Для мене це мультфільм на рівні із "Таємницею Коко", "Вперед і вгору", мультфільми, які оголяють емоції в чистому вигляді, їх жмакають і видавлюють соки у вигляді вологи у ваших очах.
        4. Гість Вячеслав
          Гість Вячеслав Гість 29 серпня 2024 08:31
          Дуже цікава картина
          І в голові не маленькі чоловічки, які керують людиною, це візуалізація емоцій, які впливають на прийняття тих чи інших рішень, які можуть вплинути на ваше майбутнє, це як "ефект метелика" в данний момент. Тому серед персонажів в голові постійні суперечки.
          А у вас, Олександр ніколи не було вагань?