Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Смерчі

Смерчі

Twisters
6.6
13+
    Колись Кейт любила спостерігати за смерчами на власні очі, а тепер вивчає їх за комп’ютерними моделями. Давній друг Хаві переконує Кейт долучитися до команди мисливців за торнадо, аби бути однією з перших, хто побачить в дії нову революційну систему стеження за смерчами. Зірка соцмереж Тайлер знаменитий тим, що разом зі своєю командою наближається максимально близько до епіцентру вихору. І Кейт, і Тайлер разом зі своїми командами очікують наближення шторму...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Смерчі» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +652 816

    Всі частини фільму «Смерч»:


    Відгуки (15)
    1. Гість Роман
      Гість Роман Гість 23 вересня 2024 22:06
      В подібних фільмах головне - атмосфера. Атмосфера тут Є і вдосталь. Спецефекти на рівні, гра акторів, камера і режисура теж.
      Шукачі логіки, - вам в документальне кіно, нащо ви взагалі дивитесь екшини?
    2. Гість Dana
      Гість Dana Гість 14 вересня 2024 19:09
      Не розумію, навіщо перезнімати фільм майже 30-річної давнини один-в-один, де навіть не змінили хід сюжету. Нудний і дуже довгий. Могли б щось і придумати.
      У першому Смерчі є дуже життєві моменти, своєрідний шарм і гумор, що сприймається й тепер. Хто ще не бачив - гляньте оригінал, не пошкодуєте.
    3. Harisavka
      Harisavka Новачок 14 вересня 2024 11:29
      Ну такоє. Гарні зйомки, приємні актори багато екшену. Але настільки все передбачувано... постійно ловила себе на думці що я вже десь це бачила. Звичайно подивитися потрібно хоча б заради гарних картинок катастроф. Тому дивіться) я вже подивилась)))
    4. Гість Гість
      Гість Гість Гість 9 вересня 2024 22:48
      Додивився до кінця, але за кілька підходів - коли було бажання тоді й дивився, закладка на ПК допомагає у цьому. З більшістю коментарів згідний. Рекомендую до перегляду.
    5. Lussia66Sam
      Lussia66Sam Новачок 23 серпня 2024 23:53
      Дуже полюбляю фільми-катастрофи) А цей приємно здивував, тримав увагу на протязі перегляду.
      До перегляду рекомендую)