Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Повний розковбас: Фудтопія

Повний розковбас: Фудтопія

Sausage Party: Foodtopia
5.7
18+
    Після того, як продукти здобувають переконливу перемогу у війні проти людей у супермаркеті, настає довгоочікувана свобода. За розрахунками Жуйкінга продуктова революція стрімко розповсюджується по всій планеті, змушуючи людство сидіти в страху вдома. Під час тріумфальної оргії просто неба відбувається несподівана трагедія: сильна злива і повінь призводять до загибелі безлічі продуктів, які розмокають у воді. Френк, Бренда, Баррі та Семмі беруть у полон людину, щоб навчитися виживати у суворому незнайомому світі та побудувати справедливе суспільство.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися мультсеріал «Повний розковбас: Фудтопія» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    -3 105

    Відгуки (3)
    1. Олеся Трусицька
      Олеся Трусицька Новачок 16 вересня 2024 16:40
      Однозначно гідний перегляду мульт-серіал. Звісно тільки для дорослих "хтивих бубликів". Дивитись тільки українською і настрій вам забезпечений. Повнометражний мульт глянула вже втретє. Рекомендую.
    2. Alexmarch232
      Alexmarch232 Гість 15 вересня 2024 20:21
      Просто фантастичний мультсеріал, який перевершив всі мої очікування!
      Я пам'ятаю яким був повнометражний мульт про їх втечу з магазину, збочення та треш. Тут в серіалі очікував просто треш. Але серіал виявився дуже цікавим, - в міру гумористичний, візуально приємний, характери і особистості продуктів норм прописані, є сюжет який динамічно розвивається, глибокі теми суспільно політичного напрямку. Музичний супровід, пародії на пісні заслуговують на окрему похвалу.
      Виходить, якісно пропрацьована комедійна продуктова антиутопія. 5/5
    3. Satiko
      Satiko Постоялець 7 вересня 2024 23:43
      Прикольний мультсеріал, але однозначно тільки для дорослих. Мені сподобався цей світ їжі, це цікаво. Також тут підіймається багато важливих соціальних і дорослих тем. Для цього потрібно подивитися більше ніж одну серію, щоб зрозуміти повний задум. Ну і перероблені пісні, просто шикарні!