Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вінчестери

Вінчестери

The Winchesters
6.2
16+
    Приквел «Надприродного» переносить глядачів у 1970-і роки та розповідає історію батьків Діна та Сема Вінчестерів. Сюжет починається з того, що молодий ветеран війни у В'єтнамі Джон Вінчестер, чий батько безвісти зник багато років тому, повертається до свого рідного міста Лоуренс, штат Канзас, де зустрічає 19-річну мисливицю на демонів Мері Кемпбелл, яка розшукує власного батька Семюеля, що зник під час полювання на монстрів. Хлопець і дівчина поєднують зусилля, щоб дізнатися правду про свої сім'ї та захистити світ від зла.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Вінчестери» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +52 140

    Всі серіали франшизи «Надприродне»:


    Відгуки (2)
    1. інтроверт
      інтроверт Гість 14 вересня 2024 15:20
      Я зробила над собою зусилля - щоб подивитись аж 2 серії. серіал для мене по дитячому наївний та примітивний. З вінчестерів тут лише імʼя та більш нічого. на мою думку "агентство мертвих хлопців" - набагато динамічніший, прихольний фентезі з настроєм хеловіну. Ну а тут нема за що зачепитись.
    2. Гість Михайло
      Гість Михайло Гість 30 липня 2024 17:34
      Взагалі не те, відносно надприродного. Розмови, події, персонажі, ставнення до меньшин ітд взагалі не відповідає тим рокам. Дивлюсь і суцільні невідповідності. Не подобається мені така нова тенденція яка прослідковується майже у всіх нових фільмах і серіалах. Як на мене то якщо вже знімаєш про якийсь конкретний час, все має бути наближено до реалій того часу. Інакше немає в тому сенсу.