Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кольори зла: Червоний

Кольори зла: Червоний

Kolory zla. Czerwien
6.4
18+
Коли на узбережжі польського Триміста знаходять тіло дівчини, прокурор об’єднує зусилля з матір’ю жертви в пошуках правди.
Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

Дивитися фільм «Кольори зла: Червоний» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

+255 295

Відгуки (5)
  1. Гість Людмила
    Гість Людмила Гість 15 серпня 2024 22:18
    Фільм достойний, рекомендую до перегляду. Сумний, але цікавий і акторська гра і сюжет, так згодна, справжній детектив.
  2. Гість Гість
    Гість Гість Гість 13 липня 2024 22:35
    Дуже цікавий! Якісно знятий, тримає в напрузі до останніх хвилин, досить непередбачувана розв'язка, тобто справжній детектив - він точно не заслуговує негативної оцінки з попереднього відгуку. Однозначно рекомендую без жодних вагань!
  3. Гість Ольга
    Гість Ольга Гість 16 червня 2024 18:03
    Взагалі не вартий витраченого часу. Не логічний, сюжетні лінії банальні, пусті. Кінець фільму таке щось, аби зробити неочікуване... -10 із 10
  4. Гість Ельвіра
    Гість Ельвіра Гість 9 червня 2024 13:53
    Фільм не сподобався абсолютно( спокусилась бо польський. Намагання увійти до числа популярних країн, що масово роблять подібні жанри один за другим. Сюжет дивний, багато психологічних моментів та питань, які так і залишились не розкритими. По картинці видно, що бюджет фільму достатній, щоб привернути увагу глядачів подібних жанрів. Єдина світла пляма, прокурор, що справді хоче дізнатись правду на відміну від всіх байдужих та корумпованих представників "борців зі злочинністю". Актор молодий, перспективний і ще й гарний... ВСЕ... більше нічого, жорстокість, цинізм, кривава реалістичність. Дівчатам точно не рекомендую.
  5. Гість Юлія
    Гість Юлія Гість 4 червня 2024 01:04
    Ну що сказати, останнім часом дуже радує польський кінематограф. Даний фільм в моїй оціночній шкалі тягне на тверду 8 з 10. Трилер навіть трохи налякав своїм реалізмом. Тепер хочу прочитати ще й книгу, надіюсь що це серія книг, а не одна. Якість фільму і картинка на висоті, актори теж грали гарно. Я однозначно рекомендую.