Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Омен: Початок

Омен: Початок

The First Omen
6.5
18+
    У 1971 році молода послушниця Маргарет Дейно прибуває зі Сполучених Штатів до Риму, де хоче повністю присвятити своє життя служінню церкві. У католицькому притулку, де утримуються дівчатка-сироти та незаміжні вагітні жінки, вона намагається достукатися до Карліти Скіанни, чиї ознаки божевілля обумовлені якимось темним минулим. Маючи намір розібратися в долі дівчини, Маргарет стикається з таємничим отцем Бреннаном. Чоловік попереджає її про зловісну змову всередині церкви, метою якої є народження Антихриста...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Омен: Початок» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +186 320

    Відгуки (6)
    1. Satiko
      Satiko Постоялець 10 вересня 2024 22:30
      Вже не пам'ятаю, що там було в попередніх, але цей фільм мені сподобався, я його подивилася просто як окремий фільм. Не погоджуюсь з його низьким рейтингом, я б дала більше. Все цікаво, все класно, подивилася б ще продовження.
    2. Skn
      Skn Гість 4 серпня 2024 01:41
      Дивився у кіно. Знудьгував від відсутності дійсно страшних моментів або хоч якогось толкового сюжету. Враження: ні посміятись, ні злякатись.
    3. Гість Яся
      Гість Яся Гість 17 липня 2024 22:54
      Доволі цікава історія. Стильна картинка, гарні актори. Здавалося, ну що можна ще вижати з Омена? В авторів вийшло, з повагою до першоджерела.
      1. Гість Дмитро
        Гість Дмитро Гість 19 липня 2024 11:03
        З повагою до першоджерела? Мабуть ви не дуже уважно дивились оригінал. Там ясно було сказано що Демієн народився від шакаліхи. Хоча цей концепт можна переграти тим що в оригіналі були саме кістки шакала, який запліднив монахиню. Але змінювати важливий момент історії через 48 років після виходу першого фільма, як на мене, дуже погана ідея. Мені фільм, як окрема історія, сподобався, але поваги до першоджерела тут немає. Відсилки до першоджерела тут додані лише для фансервіса, щоб ти такий сидів "О, а цього чувака я знаю!", "О, а там няня так повісилась!".
    4. Sidivarius
      Sidivarius Новачок 20 червня 2024 22:13
      На диво, досить непоганий фільм, звичайно це не той Омен 1976-1978 років який до усирачки лякав в дитинстві, але на один раз піде!
    5. Charnuh
      Charnuh Новачок 30 травня 2024 02:41
      Невже це відродження франшизи? Надіюсь на це. Практично відсутні скримери та присутній цікавий сюжет, рекомендую до перегляду.