Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ґодзілла та Конґ: Нова імперія

Ґодзілла та Конґ: Нова імперія

Godzilla x Kong: The New Empire
6.1
13+
    Новий розділ пригодницької саги продовжує історію протистояння легендарних гігантів. Своє незаперечне панування прагне увічнити Кінґ Конґ, займаючи панування Порожньої землі — хтонічного царства, населеного всілякими рідкісними формами життя.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1611 2041

    Відгуки (5)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 15 серпня 2024 23:39
      Велетенських масштабів, безсюжетний блокбастер-махач, де є Годзілла, Конг, інші монстри та людиська-клоуни. Візуал добротний, Конг якісно створений, саундтрек - соковитий. Все, що очікував від фільму - отримав.

      Оцінка: 7 з 10
    2. folion
      folion Постоялець 19 червня 2024 20:56
      Дуже люблю увесь MonsterVerse, не зважаючи на провтики і мінуси у фільмах. От просто люблю і все. Цей фільм не видам нам нічого нового і крутішого, порівняно зі всіма попередніми фільмами. Однак він цікавий, він притягує, він захопливий. Нехай сюжет і не надто продуманий і насичений, однак це фільм про монстрів, тут мабуть важлива картинка, спецефекти, баталія і тому подібне. ТАк, є фільми кращі, де також є різного роду монстри. Однак це Конг, це Ґодзілла. Я іншого і не очікував) Хочете крутішу Ґодзіллу? Є "Ґодзілла мінус один", там більше сюжету із більш продуманими ходами. Фільмом цілком задоволений, в якийсь момент навіть трохи шкода було декого, якщо без спойлерів. Тверді 7 балів, як і усі фільми всесвіту.
    3. StDenis
      StDenis Частий відвідувач 8 червня 2024 21:51
      сюжет дуже простий. десь є таблиця "збери свій сюжет" з абсолютно банальними поворотами - нею і скористались. мені як спеціалісту по ефектам просто шкода ресурсів який витратили на рендер і симуляції цього (мініелектростанція і тонни вугля). якби сценаристи вкладали стільки зусиль в свою роботу скільки прийшлось вкласти команді по графіці щоб це реалізувати то було б набагато краще. але напевно коли є бабки спонсора то можна попросити асистента накидати щось і віддати в роботу. таке дитяче, для молодшого покоління кому ще не приїлось знову винаходити колесо в сюжетах (двчинка з вадами ключовий персонаж, недоблогер який виявився прямо єдиним розумником і т.д. і т.п. прямо як в 2000-і)
    4. Гість Максим
      Гість Максим Гість 1 червня 2024 23:21
      Кіно для фанатів подібного. І, напевно, для шкільного віку. Не знаю. Мені не сподобалося. Казкове кіно.
      Оцінка 5 з 10.
    5. Lemberg
      Lemberg Частий відвідувач 15 травня 2024 12:27
      Цілком класий фільм, можу запевнити що ця частина буде одна з кращих, багато спецефектів та цікавий сюжет, рекомендую!