Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мисливці на привидів: Крижана імперія

Мисливці на привидів: Крижана імперія

Ghostbusters: Frozen Empire
6.1
13+
    Нове та старе покоління «Мисливців» мусить об’єднати зусилля аби протистояти загрозі небачених досі масштабів та врятувати світ від другого Льодовикового періоду!
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Мисливці на привидів: Крижана імперія» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +710 940

    Відгуки (5)
    1. Ірина Миколаївна
      Ірина Миколаївна Гість 23 травня 2024 16:21
      Мені сподобалося. Мисливці на привидів, це один із улюблених фільмів. Кількість переглядів я не можу порахувати, але я знаю їх напам'ять. Тому мені і нові частини подобаються. Я із задоволенням передивлюся їх ще по декілька разів.
    2. Грінч
      Грінч Гість 23 травня 2024 14:32
      А мені сподобалося. Гарний фільм для сімейного перегляду. Звичайно, до культових частин "мисливців" йому далеко.
    3. Гість Дмитро
      Гість Дмитро Гість 21 травня 2024 09:00
      Майже весь фільм бла-бла-бла і тільки в кінці 15 хв. дії, з такою задумкою можна було зробити значно кращий фільм. [s]А так розмови і страшного бога перемогли за 10 хв.[/s] Ну таке.
    4. Свирид Опанасович
      Свирид Опанасович Гість 18 травня 2024 21:18
      Ледве додивився, дуже нудно. Після попередньої частини в мене була надія, але нажаль. Багато головних героїв, багато безглуздого тексту, зав'язка слабка, кульмінація передбачувана, весь фільм носяться з тою кулькою в кінці півгодини екшону і титри. Я розумію шо це сімейний фільм, але згадайте Бетховена чи перші частини Мисливців і емоції які вони викликають і зараз. В цьому фільми лише порожнеча і незрозумілість акторів кого вони грають.
    5. FullHD
      FullHD Новачок 17 травня 2024 19:14
      Не чудовий та не поганий просто нормальний фільм, весь час фільму розмови, під кінець екшн, чи переглянув би ще колись - однозначно ні, фільм на один раз!