Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Фолаут

Фолаут

Fallout
8.4
18+
    Події розгортаються у світі ретрофутуризму, де не було винайдено транзистора, а всі технології побудовані на ядерній енергетиці. 23 жовтня 2077 року відбулася Велика війна між наддержавами, яка поклала край колишній людській цивілізації. Понад двісті років по тому молода дівчина Люсі МакЛін, що народилася і виросла в комфортному підземному притулку, в результаті обставин виходить на поверхню, де стикається з бандами рейдерів, м'ясоїдними мутантами та іншими небезпеками постапокаліптичного Лос-Анджелеса. Незабаром її супутниками стають двоє нових друзів — зброєносець Братства сталі на ім'я Максимус та колись популярний голлівудський актор Купер Говард, який мутував у ґуля та перекваліфікувався на мисливця за головами.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Фолаут» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +2991 3755

    Відгуки (64)
    1. Кінофанат
      Кінофанат Гість 26 серпня 2024 11:32
      Шось погане коїться з фантазією у кінотворців. Все то по іграм, то по книгам. Вже немає фільмів та серіалів, де сценарій - не убога копія книги чи гри, а пишеться конкретно під фільм. Зоряні Війни, Матриця, Світляк... Все! У наступного покоління - фантазія не працює. Тепер треба брати давно забуту книгу, давно забутий комікс, комп'ютерну гру, давно забуті фільми та серіали, і все це перезнімати. По 100-му та 1000-му колу.
    2. LastKipper
      LastKipper Новачок 15 серпня 2024 03:27
      Ну якщо заговорили про лор Fallout-у, то комуністи тут до того, що після Другої Світової війни США та СРСР (який по лору Fallout-у не розпався як в реальному світі) "воювали" одна з одною в Холодній війні. Космічна гонка, економічна "війна", політична і інші прояви Холодної війни. І тому в серіалі комуністи згадуються як раз до бомбардувань США.
    3. Гість Анюта
      Гість Анюта Гість 6 серпня 2024 14:02
      Це найкраще, що я бачила за останні 20 років, гаряча суміш інтелекту і стьоба над "вічними цінностями", нескінченний вибір між добром і злом.
    4. amogus777
      amogus777 Новачок 26 липня 2024 10:50
      Я не знаю багатого про оригінальну серію ігор, проте серіал неабияк мене вразив. Ви тільки подумайте - все починалося як історія про пошук батька, слідування за мрією, і про мисливця за головами в капелюсі. А тепер? Політика, війни, глобалізація. Люди не зміняться, як думали ВоллТек - і світ не зміниться. Весь корінь проблеми людства в самих людях.

      Дощі випадають, над гладдю ріки
      Зі співом кружляють прудкі ластівки,

      Вільшанки за тином в пістрявім вбранні

      Висвистують примхи свої голосні,

      Десь кумкають жаби, забувши про сон,

      Сплять сливи, узяті у білий полон,

      Не думає все це про згубу війни,

      Про долю людей, що загинуть вони.

      І все це живе і нічого не зна...

      І тільки у синім серпанку весна,

      З'явившися вранці на зміну зими,

      Дізнається, може, що зникли всі ми.[2]
    5. Sulik
      Sulik Гість 28 червня 2024 22:19
      Оригінальні ігри серії (1, 2 та nv)створені на основі найкращих продуктів свого покоління. Це ідейне продовження westland. Були взяті найцікавіші шматки з вестернів з Клінтом Іствудом, таких фільмів як Mad Max, Термінатор, суддя Дредд. А в основі сюжету завжди був банальний конфлікт ідеологій. Різні села, ферми, міста абсолютно різні і цікаві персонажі і повна свобода дій. Ці ігри встановлювали планку якості для всіх наступних поколінь. Поки розробники не стали банкротами. Художники доживають віку в бідності, як Тесла. А потім їхніми іменами торгують. Що ж франшизу викупила Бетесда.
      Цей серіал має за основу деякі елементи та назви зі старих шедеврів - мають юридичне право. Але це треш.
      Із плюсів
      + Спецефекти начебто хороші
      + Гра деяких акторів як Люсі, яка не знає нічого про поверхню. Але найкраще у творців вийшов куролюб. Його наче з реальної людини списали.
      [s]+ Новий (відносно, укриття 19) експеримент з трьома з'єднаними укриттями.[/s]

      Із мінусів
      [s]- "Мері Сью" гуль, це тепер супермен-наркоман, що просто бродить і всіх вбиває.
      - мерзенний гумор в стилі поцілунку відтятих гнилих голів
      - сцени народження жінкою тюльки... І поїдання її цією тюлькою. Чисте збочення.
      - знищення майже всіх фракцій, від братства залишилась тільки назва і моторизована броня. Це втрата такооого потенціалу для сюжетів. Повна відсутність конфлікту будь яких ідеологій
      - періодична повна або часткова втрата IQ у персонажів. Як наприклад рішення дати повний доступ до реактора всім охочим. Чи їхня стратегія одночасного переходу мосту. Спонтанне масове оголення. Братство то хоче стратити зброєносця, а через хвилину хочуть зробити його головним (знаючи при цьому, що він їх зрадив).
      - сумнівні сюжетні рішення на основі теорій змов. Ще б про плоску землю добавили.[/s]

      Якщо вам сподобався цей серіал, то назвіться нарешті його фанатами. Бо, як я бачу, ця творчість сподобалась виключно "не фанатам".
      Подивіться краще ядерну перерву, це чисто фанатське некомерційне кіно зняте за стипендію. Серіал пригодницький, атмосферний, персонажі цікаві веселі. Або хоча б Фуріосу гляньте.