Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мадам Павутина

Мадам Павутина

Madame Web
4.0
13+
    У 1973 році безстрашна дослідниця Констанс Вебб, незважаючи на свою вагітність, розшукує в перуанських джунглях рідкісного павука. Жінка трагічно гине, але перед смертю встигає народити здорову дівчинку Кассандру, яка від павукової отрути набуває екстрасенсорних здібностей. 30 років по тому Кассандра, що працює парамедиком у Нью-Йорку, після нещасного випадку пробуджує свій сплячий дар. Здатна бачити недалеке майбутнє, вона намагається запобігти смерті трьох молодих дівчат, на яких чекає велика доля...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Мадам Павутина» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +681 1453

    Відгуки (17)
    1. Арахнофоб
      Арахнофоб Гість 29 липня 2024 20:30
      Фільм непоганий, цілком відповідає останній лінійці фильмів/серіалів Марвелу.
      На один раз подивитись, особливо фанатам Марвелу - піде.

      Основний мінус - дуже стислий і рваний темп розповіді, а також абсолютно не розкриті персонажі. Кожна сцена або персонаж фільму просто були обрубані до кількох хвилин екранного часу, аби просто з'явитись в хронометражі.
      Ні здібності героїні, ні антагоніст, ні дівчата, не були взагалі якось розкриті.
      Зробити нормального вмотивованого антагоніста, розкрити здібності дівчат, а також розширити екранний час ГГ, і була би хороша серія фільмів/серіал. На один фільм таке не лягає ніяк.
    2. alionatimasolia
      alionatimasolia Частий відвідувач 17 червня 2024 10:05
      Мені сподобався фільм.
      Гарна головна героїня, прекрасний дар у неї та дівчат, яких вона врятувала (хоча про це трійка підлітків дізналась згодом).
      Серед нормальних людей завжди є злі, ненаситні до влади над світом особи.
      Але завдяки згуртованості і підтримці один одного вийшла чудова четвірка дівчат, які розставили все по полицях.
      Дякую за фільм)
    3. vlad930930
      vlad930930 Новачок 31 травня 2024 22:51
      Погоджуюсь із негативними відгуками - думав буде щось типу Людина Павук, ну щось на межі реалістичності, фантастика буває різна, логічна або як в індійських фільмах не логічна, так от - як на мене цей фільм був як індійський, якими б гарними спецефектами не були - так є гарні і сильні моменти у фільмі - але те шо вони на мудрили з властивостями - вже в ніякі ворота, ледве додивився кінцівку .... Останнім часом все більше такого шлаку, актори не погані, а от задум і справді як тут писали ''як пластмасова іграшка за 10 грн з Алі-Експресу'' - якась дешева обманка. Головна акторка витягла цей фільм. Ладно Доктор Стрендж його властивості логічні - а тут ну де логіка ????
    4. babaika.chris
      babaika.chris Новачок 9 травня 2024 16:41
      Фільм сподобався, хоч він і неповноцінний. Неповноцінний, тому що у фільмі багато подій котрі недостатньо розкрили, я зловила крінж коли вони робили масаж серця, акторська гра класна, але якась сумбурна, як і кінцівка. Я б розтягнула фільм на дві частини, даючи час на розкриття персонажок, і десь на кінці першої фази, якщо так можна сказати, їх боротьби закінчила б перший фільм, а другий починався б з того на чому закінчили, як у перших двох частинах Хелловіна. Через недостатню увагу до деталей, фільм вийшов гіршим ніж міг бути, проте загалом, задумка цікава, і на деяких моментах сильно переживала за персонажок
    5. Мати_монстрів
      Мати_монстрів Новачок 9 травня 2024 00:23
      Непоганий фільм для тих, хто шукає кіно на вечір! Гендерна рівність - наше усе! І це справедливо! Гарна мотивація для підлітків, є чому повчитись!