Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дюна: Частина друга

Дюна: Частина друга

Dune: Part Two
8.5
16+
    Молодий герцог Пол Атрід, що має дар ясновидіння, дивом переживає замах на свою сім'ю, після чого разом з матір'ю, леді Джессікою, ховається від переслідування серед безмежної пустелі. Двоє знаходять безпечний притулок у таборі фременів — волелюбного народу, який за багато століть пристосувався до життя у суворих умовах планети Арракіс. Пол зустрічає там своє кохання на ім'я Чані, намагається помститися змовникам за вбивство сім'ї, а також приймає свою долю Квізац Хедераха — месії, якому необхідно привести людство до кращого майбутнього.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дюна: Частина друга» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1485 1991

    Відгуки (34)
    1. serhyrymar
      serhyrymar Новачок 22 вересня 2024 10:14
      "Дюна: Частина 2" — це справжнє кінематографічне видовище, яке перевершило очікування. Візуальна складова фільму неймовірна, з приголомшливими ландшафтами та деталями, які оживляють світ Аракіса. Режисер Дені Вільньов знову майстерно передає епічність історії, зберігаючи баланс між екшеном, політичними інтригами та глибокими темами. Акторський склад блискучий, особливо Тімоті Шаламе та Зендея, які додали персонажам ще більше глибини. Захоплююча атмосфера та музичний супровід Ханса Ціммера тільки посилюють враження. Це один з тих фільмів, що залишає сильні емоції і змушує чекати продовження. Оцінка: 10/10.
    2. Wundersex
      Wundersex Постоялець 21 серпня 2024 14:28
      Розходимось. Кінематографічний жанр фантастики пройдено. [s]Фінальний бос - Шай-Хулуд переможений.[/s] Найближчі 3 роки нічого краще не буде. Чекаємо Дюну 3. Сподіваюсь, що дочекаюсь.

      Оцінка: 9 з 10
    3. Ra29
      Ra29 Частий відвідувач 15 серпня 2024 17:56
      Мені не сподобалося. [s]Дивна якась історія, де спочатку доблесні дикуни-фрімени збираються воювати з планетарною імперією на ножах, а потім Пол Атрід згадав про захований атомний дідівський арсенал...[/s] Шикарний такий рояль серед пустельних барханів )))) Загалом фільм довгий, затягнутий, не знайомить зі світом Дюни, невдалий вибір акторів (інфантильний Шаломе та груба, нечесана Зендайя), занадто пафосний сюжет, зважаючи на роялі... Словом, розчарування.
    4. Ivanna0807
      Ivanna0807 Новачок 25 липня 2024 14:11
      Мені сподобалася, хоча певно без коментарів і пояснень людини, яка читала книги Дюна, я певно нічого б не зрозуміла.
      Багато непояснено і несказанно, що важко для розуміння.
    5. Ясько
      Ясько Гість 16 червня 2024 13:29
      Фільм слабенький. Що перша, що друга частина затягнуті, актори одні ніби сплять, дівка його постійно зла якась ходе, бо мабуть її бісить що головний герой сопливий. Головний акцент фільму переміщений на хвокуси магії, видінь та спецефекти. А ну ще викривлення реальності в плані сопливого месії та мужньої його дівчини. Дивіться стару версію. Перша частина мене надихнула і я з задоволенням подивився старенький оригінал.